Başkan Adik ve yönetimi güven tazeledi

Zonguldak´ın Ereğli ilçesi Beşiktaş Taraftarları derneği 3. olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Başkan Adik ve yönetimi güven tazeledi

Zonguldak´ın Ereğli ilçesi Beşiktaş Taraftarları derneği 3. olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek liste olarak gidilen kongrede mevcut başkan Tarkan Adik ve yönetimi güven tazeleyerek yeniden göreve getirildi.

Ereğli´ de 2009 yılında kurulan ve bugüne kadar yaptığı çalışmalarla bir çok alanda ödül alan Beşiktaş taraftarları derneği 3. olağan genel kurulunu çoğunluğun katılımı ile gerçekleştirildi. Kongrede Divan kurulunun seçilmesinin ardında faaliyet raporları okundu. Faaliyet raporları hakkında söz alan dernek üyesi Özel Eroğlu, derneği çalışmalarını takip ettiğini ve takdir edilecek çalışmalara imza attıklarını söyledi. Yeni yönetim listesinin davana sunulmasının ardından tek liste olarak gidilen kongrede açık oylama ile mevcut başkan Tarkan Adik ve yönetim kurulu üyeleri yeniden göreve getirildi.

Kongre sonunda konuşan Dernek Başkanı Tarkan Adik, kuruldukları 6 yıldan bu yana takımlarının şampiyon olamadığını, bu sene ise Beşiktaş´ın ligi şampiyon olarak tamamlayacağına inancının tam olduğunu söyledi. Adik ayrıca kendilerini 3 sene daha göreve getiren üyeleri teşekkür ettiği konuşmasında Bizler sizlerinde desteği ve güveni ile 3 sene daha görevimizin başındayız. İlk günkü heyecanı yeniden yaşıyoruz. Bu heyecan bittiğinde bizde burada olmayacağız. Amacımız Derneğimizi bir üst seviyeye taşımak dedi.

Yapılan konuşmanın kongre sona ererken yeniden başkanlığa seçilen Tarkan Adik ve yönetimi tebrikleri kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2015, 07:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER