Başkan Caner'den ertelenen kongre açıklaması

Başkan Caner'den ertelenen kongre açıklaması

Başkan Caner'den ertelenen kongre açıklaması

Zonguldak Kömürspor'un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, çoğunluk sağlamadığı için ertelenen  kongrenin ardından spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Eren Enerji'nin son anda sponsorluktan vazgeçtiğini söyleyerek son anda yaşanan bu prüz nedeniyle güçlü bir yönetim oluşturamadıkları için  kongreyi erteledikleri söyledi.  Başkan Caner ayrıca, Eren Enerjinin bu takıma sponsor olmadığı takdirde ise takımı sıkıntıları günler beklediğini belirtti. 
 

''Eren Enerji sponsorluktan vazgeçti''

Zonguldak Kömkürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Eren Enerjinin sponsorluktan vazgeçtiğini söyleyerek, ''Bugün yapmayı plandığımız kongre ertelendi. Güçlü bir yönetim açısından malesef istediğimizi bulamıyoruz. Daha önce yaptığımız görüşmelerin takıma sponsor olacak firmamız vardı. Bugüne kadar Zonguldak Kömürspor'a almış olduğu başarılarda büyük pay oynayan Zonguldak'ın yatırım yapan değerli işadamlarımız Emir Eren, Ahmet Eren sponsor olma yönünde teklifleri vardı. Olumlu olarak değerlendirdik. Ama gelişen ekonomik koşullar nedeniyle ekonomik koşullar günlük değişebiliyor. Günlük gelişen ekonomik koşullar nedeniyle bunu ötelemek zorunda kaldılar. Öteleyince Zonguldak Kömürspor olarak bir yanımız topal kalıyor''diye konuştu.

''Eren Enerjinin takıma sponsor olması gerek''


Eren Enerjinin takıma sponsor olması gerektiğini ifade eden Başkan Caner, ''Eren Enerji bizim için önemli. Kulübün ivme alması önceliğimiz bir üst lige çıkması için Eren Enerji'nin bize destek çıkması desteklemesi çok önemli. Bir üst liglere baktığımız büyük takımların başarılarında büyük firmalar destek veriyor. İsim hakkı veriyorlar. Artık bizimde buna ihtiyacımız var. Ekonomik sıkıntının olmadığı kulüp yok. Belediye kulüplerinin dışında hepsinde sıkıntılar var. İyi bir takım kurmamız gerek mücadele vermemiz gerek. Birde hedefe yürememiz gerek. Bu kent bunu hakkediyor. Zonguldak futbol kenti hedef bir kent. Bizim gayemizde bu. Onun için güçlü bir yönetim şart''şeklinde konuştu.
''El birliği ile bu takıma hakettiği yerlere getirmemiz gerek''
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, el birliği Kömürspor'u hakettiği yerlere getireceklerini belirterek, ''Buradan tekrar çağrıda bulunuyorum. Eren Enerjiye ve kentin bütün büyük firmalarına sesleniyorum. Zonguldak Kömürspor'a sponsor olun. Bu kentin çcocukları sevinsin. İnşallah bize olumlu olarak bise dönerler. Bütün temennimiz bu.Burada sadece Eren yok. Erdemir gibi büyük firmalarda var. Onlar buzzamana kadar bizlere 100 bin lira gibi destek verdiler büyük katkıları yok. Hiç bir şekilde sosyal sorumluluk olarak Zonguldak Kömürspor'a katkıları yok. Bu sadece Zonguldak'ın takımı değil. Ereğli'nin Gümeli'nin, Alaplı'nın takımı. Yani herkesin takımı. Yerli saniyecilerimizinde destek çıkmasını bekliyoruz. Yurtbay'a da teşekkür ediyoruz. Çanakcılara'da teşekkür ediyoruz. Diğer saniyicilerinde bizlere destek vermesini bekliyoruz. Güçlü bir yönetim ortaya koymamız gerek. Tekrar imece yapmamız gerek.''

''Reklam konusunda Belediye'nin desteklerini bekliyoruz''

Zonguldak Belediyesinden reklam konusunda destek beklediklerini ifade eden CanerZ, ''Zonguldak Belediyesi şuan yeni göreve başladı. Zonguldak Belediyesinin şuan Başkanı önceden kulübümüzün doktorluğu yapan ve bizden beş kuruş talep etmeyen bir insan.  Buranın yükünü çeken bir insan. Şuan kendisinin zor bir görevi var. Kendini bir toparlasın kendi ayarlasın zaten bize destek verecektir. Şuanda ona yükleme yapamıyoruz. O da biliyor bizim sorunlarımızı. En büyük katkısını Zonguldak Belediyesi olarak bekliyoruz. Bize reklam konusunda bize destek vermesini bekliyoruz''dedi. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takıma bekleyen büyük sıkıntılar olduğunu söyleyerek, ''Sponsorluk olmazsa büyük sıkıntılar var. Futbolcuların alacakları var. Onların biran önce ödenmesi gerek. Transfer yasağı gelebilir. Bunları biran önce halledip transfere de başlamamız gerek. Zaman az kaldı. Biz eskiye dönük sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. O yüzden de iyi bir yönetim oluşturmamız gerek. Yoksa bugünde kongre yaparız. Şuanda tespit ettiğimiz isimler var. O isimler yer alırsa yönetimde güzel bir netice alırız''diye konuştu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER