Başkan Caner: "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz"

Başkan Caner: "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz"

Başkan Caner: "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz"

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, pazar günü oynanacak olan Fatih Karagümrükspor maçını ve Ziraat Türkiye Kupasını değerlendirdi.
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürsporda kulüp başkanı Süleyman Caner, kendi sahalarında Fatih Karagümrüksporla oynayacakları ilk maçı kazanmak istediklerini vurguladı. Başkan Caner ayrıca Ziraat Türkiye Kupasında ise gidebildikleri yere kadar gideceklerini söyledi.
Hafta sonu oynanacak Fatih Karagümrükspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayan Caner, Bu maç her açıdan önemli. Öncelikle yaklaşık bir yıldır ayrı kaldığımız kendi stadyumumuzda ilk defa oynama fırsatını bulacağız. Kapalı tribün inşaatı yüzde doksan tamamlandı. Soyunma odaları ve diğer eksikler hepsi tamamlandı. Diğer işlemler de yapılıyor. İncelemeler de yapıldı. Yarın da il güvenlik kurulu toplantısı yapılacak. Bir aksilik olmazsa bir sene üzerine kendi sahamızda ilk maçımıza çıkacağız. O açıdan bizim için önemli. Kendi sahamızdaki ilk maçımızdan puanla ve galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Futbolcular yapılan antrenmanlarda da bunun bilincindeydiler. Teknik heyette ona göre çalıştırdı. İnşallah Allah nasip ederse maçtan galibiyetle ayrılacağız şeklinde konuştu.

Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz
Türkiye Kupasında gidebildikleri yere kadar gideceklerini ifade eden Başkan Caner, Türkiye Kupasında ne çıkacağı belli olmaz. Rakiplerimizin kim olabilecekleri belli. İnşallah turu rahat geçebileceğimiz bir rakip çıkar. Çünkü geniş bir kadromuz bulunmuyor. Mevcut kadromuzun birkaç fazlası var. Dolayısıyla Türkiye Kupasında mücadele ederken zorlanırız. Ama dediğim gibi iyi bir futbol ortaya koyabileceğimiz bir rakip çıkar karşımıza dedi.

Şenol hocanın en az cezayı almasını temenni ediyorum
Altayspor maçında hakeme itirazı sonucunda disiplin kuruluna sevk edilen Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demirin en az cezayı almasını temenni ettiğini ifade eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Hocamız, Altayspor maçında hakeme itirazı sonucunda disiplin kuruluna sevk edildi. Yapmak istemediği verilmeyen penaltı sonucunda istem dışı serzenişte bulundu. Tabi ki de hakem bunun notunu almış. Raporda hocamızın söylemediği şeyler de var. Ona göre disipline sevk edildi. İnşallah bu disiplinden de en az ceza ile bizi ve kendini mağdur edilmeyecek şekilde atlatmasını temenni ediyorum şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER