Başkan Caner’den teşekkür ziyareti

Başkan Caner’den teşekkür ziyareti

Başkan Caner’den teşekkür ziyareti
 Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ÇATES İşletme Müdürü Harun Sarı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Caner, Zonguldak Kömürspor’a desteklerinden dolayı Harun Sarı’ya teşekkür edip, plaket takdim etti. 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ÇATES İşletme Müdürü Harun Sarı’ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Zonguldak Kömürspor’a yaptığı desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Caner, “Bize gerekli yardımı yapmalarını sağladılar. Biz o parayla transfere başladık. Gerçekten firmanın ismi gibi o para bereketli oldu. Sonrasında da şampiyonluk geldi. Bu zorlu yola çıkarken geçtiğimiz yıl, görüşme yaptık ve Harun Bey bize yardımcı oldu. Bu zor ekonomik şartların altından yine Harun Bey Zonguldak çocuğu olması nedeniyle elinden geleni yaparak, firma sahiplerinin bize gerekli yardımı yapmalarını sağladılar. Biz o parayla transfere başladık. Gerçekten firmanın ismi gibi o para bereketli oldu. Sonrasında da şampiyonluk geldi.” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Başkan Caner’e teşekkür eden Sarı ise yaptığı konuşmada, “Başkanımız çok güzel ifadelerle sonucu açıkladı. Önemli olan Zonguldakspor’un başarısı ve şampiyonluğuydu. Bunu sporcu arkadaşlarımız, başkanımız gerçekleştirdi. Zonguldakspor şehrimizin vitrinidir. Umarım daha üst liglerde yer alırlar. Biz ÇATES ve Bereket Enerji olarak desteklerimizi sürdüreceğiz. Kendisine de bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum.” ifadesine yer verdi.
Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 06:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER