Belediye saha´ya indi,rakipleri belli oldu

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele edecek olan Kdz.Ereğli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına 9 Ağustos Cumartesi günüyaptığı idmanile başladı.

Belediye saha´ya indi,rakipleri belli oldu

gundemeregli.com-Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele edecek olan Kdz.Ereğli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına 9 Ağustos Cumartesi günüyaptığı idmanile başladı. Beyçayırı stadında yapılan ve 17futbolcunun katıldığı yeni sezonun ilk idmanını, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri de izledi.

Transfer arayışlarının sürdüğünü, bunun yanı sıra 16-17 Ağustos tarihinde yapılacak seçmeler sonrası kadroya son şeklin verileceğini söyleyen Antrenör Taner Demirbaş, “Ereğli halkına iyi futbol izlettirmek istiyoruz. Bunu ne kadar iyi yönde devam ettirebilirsek, başarılı olma şansımız o kadar artacak şeklinde konuştu.

Kdz.EreğliBelediyespor,yeni sezonun ilk idmanını Antrenör Taner Demirbaş´ın yönetiminde yaptı. Yardımcı Antrenör Ercan Yaman, Kondisyoner Selçuk Akbaş ve Kaleci Antrenörü Yıldıray Ağar´ında hazır bulunduğu yeni sezonun ilk idmanına 17 oyuncu katılırken,izinli olan Oğuzhan Doğar ve Ahmet Olgun´un bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlanacağı öğrenildi. Sezonun ilk idmanını,Ereğli Belediyespor Kulüp ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2. Başkan Ayhan Atay,As Başkanlar İhsan Yazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Çakmakoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş´ta izledi.

UYSAL, OYUCULAR İLE GÖRÜŞTÜ

Kdz.EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni sezonun ilk idmanı öncesi oyuncular ile bir araya geldi.Antrenör Taner Demirbaş´tan takım ile ilgili bilgiler alan Uysal,yeni sezon öncesi teknik kadro ve oyunculara başarılar diledi.

İYİ FUTBOL VE ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ

Yeni sezonda Ereğli halkına iyi futbol izlettirmek istediklerini ve bunu ne kadar iyi yönde devam ettirebilirlerse başarılı olma şanslarının o kadar artacağını söyleyen Ereğli Belediyespor Antrenörü Taner Demirbaş, Futbolseverlere güzel futbol izletecek üst sıralara oynayan bir takım yaratmak istiyoruz. Hedefimiz kesinlikle 3. Lig olacak. Yarışın içinde sürekli var olacağız. Daima yukarıları hedef koyacağız. dedi.

RAKİPLER BELLİ OLDU

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor´un İstanbul ve Kocaceli takımları dışındaki rakipleri belli oldu. Temsilcimizin 13 İstanbul takımından 4’ü, 4 Kocaeli takımından da 2’si rakibi olacak.Bu takımların hangileri olduğu önümüzdeki günlerde belli olacak.

Rakipler

1- İSTANBUL

2- İSTANBUL

3- İSTANBUL

4- İSTANBUL

5- KOCAELİ

6- KOCAELİ

7- EREĞLİ BELEDİYESPOR (ZONGULDAK)

8- KOZLU BELEDİYESPOR (ZONGULDAK)

9- ERGENE VELİMEŞE SPOR (TEKİRDAĞ)

10- TEKİRDAĞSPOR

11- EDİRNESPOR GENÇLİK

12- ANAFARTALARSPOR (EDİRNE)

13- BABAESKİSPOR (KIRKLARELİ)

MUHTEMEL İSTANBUL TAKIMLARI : 1-LEVENTSPOR, 2-ÇENGELKÖYSPOR, 3-EROKSPOR, 4-İFA SPOR, 5-MODAFENSPOR, 6-ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR, 7-BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESPOR, 8-YENİBOSNASPOR, 9-SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR, 10-SULTANGAZİSPOR, 11-DİKİLİTAŞSPOR, 12-AVCILAR BELEDİYESPOR, 13-ÇIKSALINSPOR

MUHTEMEL KOCAELİ TAKIMLARI: 1-GEBZESPOR, 2-ÇINARLISPOR, 3-ÇAYIROVASPOR, 4-SULTAN ORHANSPOR,5-KOCAELİSPOR

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER