BELEDİYESPOR, DEĞERLERİNE KUCAK AÇTI...

BELEDİYESPOR, DEĞERLERİNE KUCAK AÇTI...

BELEDİYESPOR, DEĞERLERİNE KUCAK AÇTI...

Belediye Başkanlığına Halil Posbıyık’ın seçilmesinden sonra genel kurula giden ve yine Halil Posbıyık’ın başkanlığında yeni bir yönetimle yoluna devam eden Karadeniz Ereğli Belediyespor, seozn öncesi transfer çalışmalarında yirmiden fazla futbolcu transfer etti.

İlçemizi bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan eflatun-beyazlılar- bu sezon öncesindeki transfer çalışmaları kapsamında ağırlığı Karadeniz Ereğli’de yetişmiş ve zaman içinde futbol hayatlarını başka kentlerde sürdürmüş futbolculara verdi.

Çalışmalarla ilgili bilgilerini aldığımız kulübün başkan yardımcılarından Sertan Kuzu, bu sezonda Karadeniz Ereğli Belediyespor’un kendi değerleri ile yola çıkacağını ve Ereğli’nin öz evlatlarının takımlarının formasını giyeceğini söyledi. Transfer çalışmaları kapsamında, günümüz futbolunun revaçta olan Ereğlili isimlerini bünyelerine kattıklarını kaydeden Kuzu; “Bu sezon, hedeflediğimiz başarılara kendi değerlerimizle ulaşacağız. Bunun için çalışıyoruz. Transfer çalışmalarımız kapsamında Ereğlili sporcu kardeşlerimizin tamamına ulaşmaya çalıştık ve kendilerini camiamıza kazandırdık.”, dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2019, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER