Belediyespor ilk hazırlık maçına çıkacak

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Cuma günü, 3 lig 3.grup takımlarından Sakaryaspor ile yapacak. Erdemir stadındaki hazırlık maçının başlama saati 17.30. 25 Ağustos’ta 10 günlük kamp için Gerede’ye gidecek olan eflatun beyazlılarda transfer çalışmaları da sürüyor.

Belediyespor  ilk hazırlık maçına çıkacak

gundemeregli.com-Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor, yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Cuma günü, 3 lig 3.grup takımlarından Sakaryaspor ile yapacak. Erdemir stadındaki hazırlık maçının başlama saati 17.30. 25 Ağustos’ta 10 günlük kamp için Gerede’ye gidecek olan eflatun beyazlılarda transfer çalışmaları da sürüyor.

Geçen sezon 3.lige çıkan Çatalcaspor’un stoperi Murat Tanburacı ve Erzin Belediyespor ile 3.lige yükselme başarısı gösteren sol kanat oyuncusu Sezai Kaba’nın yanı sıra daha önce Erdemirspor, Kozlu Belediyespor ve Kastamonuspor formaları giyen Gökhan Zülfikaroğlu’da, eflatun beyazlılarla idmanlara çıkmaya başladı. 3 oyuncu ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

25 Ağustos -4 Eylül tarihleri arasında Gerede’de 10 günlük kamp yapacak olan Ereğli Belediyespor, Gerede kampı öncesi iki hazırlık maçını Cuma günü saat 17.30’da, lig maçlarını oynayacağı Erdemir stadında, 3.lig 3.grup ekiplerinden Sakaryaspor ile yapacak.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kdz.Ereğli Belediyespor, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Eflatun beyazlılar, daha önce Tarsus İdmanyurdu, Şanlıurfaspor, Fethiyespor, Altınordu ve Yeni Diyarbakır formaları giyen, geçen sezon ise BAL Ligi’nden 3.lige yükselme başarısı gösteren Çatalcaspor’un kadrosunda yer alan stoper Murat Tanburacı, Belediye Bingöl, Kurtalan ve Kilimli Belediyespor, geçen sezon ise 3.lige yükselen Erzin Belediyespor forması giyen sol kanat ve forvet mevkilerinde oynayabilen Sezai Kaba ve Erdemirspor,Kozlu Belediyespor ve Kastamonuspor formaları da giyen Gökhan Zülfikaroğlu ile ön anlaşma yaptı. 3 oyuncu da eflatun beyazlılarla idmanlara başlarken, önümüzdeki günlerde resmi imzaların atılacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER