BEŞİKTAŞ KDZ.EREĞLİ DERNEĞİ İLK İFTARINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneği dün akşam Aqua Park’ta ilkinde gerçekleştirdikleri İftar yemeğinde bir araya geldi.

BEŞİKTAŞ KDZ.EREĞLİ DERNEĞİ İLK İFTARINI GERÇEKLEŞTİRDİ

 

gundemeregli.com-Beşiktaş Kdz. Ereğli Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Aqua Park’tadüzenlenen iftar yemeğine, BJK Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanvekili Emin Biber, İngiltere Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Sinan Kelençi, Beşiktaş Kdz. Ereğli Derneği Başkanı Bahadır Kasap, Ereğli Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu, Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin,Alaplı EmniyetMüdürü Erkan Tektaş, Zonguldak Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Zeki Çolak, Düzce Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Hikmet Dağdelen,Ereğli Fenerbahçe ve Galatasaray Dernek Başkanları, Huzurevi sakinleri ile Beşiktaş Ereğli Derneği üyelerikatıldı.

Renkli görüntülere sahne olan iftar yemeğinin ardından konuşan Beşiktaş Kdz. Ereğli Derneği Başkanı Bahadır Kasap, ilk kez gerçekleştirdikleri iftar programına katılımları için herkese teşekkür ederken, sözlerine şöyle devam etti; ´´Bugüne kadar Huzurevine devamlı gittim ama hep boynu bükük döndüm çünkü dernek olmaya 6 ay önce başladık. Bugüne kadar tek bir düşüncem vardı o insanları hep görmek, hep saymak. Yılda bir değil yılda 22 kere de gitsen, o insanların değeri hiçbir zaman ödenmez. Hayat boyunca bazı şeylerin acısını çeken bilir, bu akşam kendilerine bu akşam güze hediyeler vereceğiz çünkü onlar bizim başımızın tacı. ´´ dedi.

“BEŞİKTAŞIMIZI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

Kasap´tan sonra söz alan, BJK Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Emin Biber ise, Beşiktaş Kdz. Ereğli Derneği´nin düzenlemiş olduğu iftar programına katılmaktan mutluluk duyduğunu ve derneklerinkendileri için mihenk taşları olduğunu söyledi. Biber sözlerine şöyle devam etti; ‘’Babalarımızdan bizlere miras kalan Beşiktaş aşkıyla umuyorum ki Beşiktaş’ımızı Kdz. Ereğli’de olduğu gibi tüm ülkede hak ettiği yere getireceğiz. Dernek Başkanı Bahadır Kasap ve yöneticilerini de bu anlamda kutluyor, katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kasap ve Yönetimi Kurulu üyeleri, Huzurevi sakinlerine günün anısına çeşitli hediyeler verirken bazı BJK taraftarı da meşaleler yakıp marşlar söyledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2014, 00:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER