Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneğinden iftar

Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneği, Beşiktaş Spor Kulübü´nün üst düzey yöneticilerini 2. Geleneksel iftar yemeğiyle ağırladı.

Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneğinden iftar

Beşiktaş Kdz.Ereğli Derneği, Beşiktaş Spor Kulübü´nün üst düzey yöneticilerini 2. Geleneksel iftar yemeğiyle ağırladı.

Polisevi´nde düzenlenen iftar yemeğine Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Zonguldak Çevik Kuvvet Müdürü Faruk Atay, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman´ın ağabeyi Suat Orman, Kulüp Avukatı Kayhan Turhan, Beşiktaş Spor Kulübü Derneklerden Sorumlu Genel Koordinatörü Selçuk Kaynarkan, BJK Spor Kulübü Divan Kurulu Üyesi Emin Biber, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bandırma ve Çanakkale BJK Dernekleri´nin Başkanları ile Alaplı ve Ereğli´den çok sayıda davetli katıldı.

ÇATUROĞLU KATILMADI,KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ
 
İftar yemeğine davetli olduğu halde katılamayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, gönderdiği kutlama mesajında emeği geçen ve iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederek başarı dileğinde bulundu.
 
KASAP,BEŞİKTAŞ BÜYÜK BİR CAMİA
 
Beşiktaş Kdz. Ereğli Derneği Başkanı Bahadır Kasap, iftar yemeğine katılanlara teşekkür ettiği konuşmasında, Beşiktaş´ın büyük bir camia olduğunu, bu camianın birlik ve beraberlik olgusuyla dahada güçlenerek büyüdüğüne dikkat çekti.
 
PAROLA ,ŞAMPİ,YONLUK
 
Beşiktaş Spor Kulübü Derneklerden Sorumlu Genel Koordinatörü Selçuk Kaynarkan ve Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman´ın ağabeyi Suat Orman yaptıkları konuşmalarda iftara katılanlara teşekkür ederken, önümüzdeki sezonda parolalarının şampiyonluk olduğunu ifade ettiler.
Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER