'Birlik beraberliğe ihtiyacımız var'

Zonguldakspor’da Kulüp Başkanı Süleyman Caner, net konuştu

'Birlik beraberliğe ihtiyacımız var'

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Zonguldakspor’da Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Ocak’ta yapılacak olan kongre öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Caner, yeni oluşacak yönetimde kulübe hem maddi hem de manevi destekte bulunacak olan bir yönetim oluşturacaklarını ifade ederken, yönetimde Zonguldakspor’ ve Zonguldak’a önem veren isimlerin yer alacağını vurgu yaptı.

Caner, “Maddi ve manevi olarak verim sağlayabilecek, hizmet edebilecek insanları kulübümüze kazandırmak istiyoruz. Onlarla birlikte ikinci yarıyı tamamlayarak sezonu bitirebilmek istiyoruz. Kongre kararı daha önce alınmış bir karardı. Maçtan 1 hafta önce aldığımız bir karar. Hem sayıyı 31’den aşağı düşüreceğiz hem de bulabileceğimiz maddi manevi fayda verecek Zonguldakspor’a değer veren önem veren Zonguldaklı kardeşlerimizi yönetime kazandıracağız” dedi.

Caner,” İkinci yarı daha zor olacak. Çünkü bizden aşağıda olan takımlarda transferlerini gerçekleştirecekler. En düşük bütçeli takımlardan biri biziz. İmkânımız ve desteğimiz az. Diğer takımlar eksik buldukları yerlere muhakkak ki transfer yapacaklardır. Bu nedenle ikinci yarı daha çetin geçecek” ifadesine yer verdi

Caner, “Bizimde elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Onun için hazırlığımızı yapacağız. Bu süreçte birbirimize destek olmamız gerekiyor. Bu kentin takımını yukarı kaldırmamız gerekiyor. Herkes ayrıştırıcı olursa birlik ve beraberlik sağlanmaz. Başarının kaynağı sevgi. Futbolcular, ekip, taraftar birbirini sevecek. Kenti yönetenler el ele verirse bu sorunların üstesinden geliriz”dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER