Çalışmaların meyvelerini almaya başladılar

Çalışmaların meyvelerini almaya başladılar

Çalışmaların meyvelerini almaya başladılar

2013 Yılında başlattığı Tenis Okulu süreci ile alt yapıya büyük önem veren Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü bu çalışmalarının ödüllerini almaya başlıyor.

2018 Yılında alt yapıda eğitim alan  06-18 yaş aralığındaki çocuk sayısı  150’ye ulaşan  ve 2016 yılında  İzmir’den  Baş antrenör olarak transfer ettiği 3.kademe tenis antrenörü Mehmet Salih YILDIZ nezaretinde yoğun bir tempoyla alt yapı antrenmanlarını sürdüren  Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü bu gayretlerinin meyvelerini alıyor.

Geçtiğimiz yılı ulusal bazda  kazandığı çeşitli şampiyonluklar ile başarıyla kapatan ve ülkemizin en köklü tenis kulüplerinden olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü bu yıla da önemli bir başarı ile başladı. 10-13 Mayıs tarihlerinde İzmit de yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 10 Yaş Tenis Şampiyonasında rakiplerinin tamamını mağlup eden Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün oyuncusu Kıvanç Kundakçı şampiyon oldu.

Rakipleri Sakarya’dan Yunus Topçu’yu 4/0-4/1 , Kocaeli’den  Doruk Ergel’i  4/1-4/2 ve  Bursa ‘dan Ş.Arda  Çoksaygılı ’ yı  4/1-4/0 mağlup ederek finale yükselen Kıvanç Kundakçı final maçında da ev sahibi İzmit oyuncusu R.Çağan Kırdar’ı 4/0-4/2 yenerek şampiyonluğu kazandı.

BAŞKAN ÖZÇEP:ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA ÖNEMLİ BÜYÜK BAŞARILAR BEKLİYORUZ

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün Başkanı Çetin Özçep  takım oyuncuları Kıvanç Kundakçı ile Baş antrenör M.Salih Yıldız’ı kutladı. Başkan Özçep Kıvanç’ın 2009 doğumlu yani henüz 9 yaşında olduğunu ancak katıldığı 10 yaş şampiyonasında önemli bir başarı elde ettiğini ifade ederek 67 yıllık parlak bir tarihe sahip kulüplerinin başarılarına devam edeceğini ve bunun için kulübün tüm mensupları ile birlikte yoğun  gayret gösterdiklerini , önümüzdeki yıllarda alt yapıdan yetişecek oyunculardan önemli başarılar beklediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER