Caner: “Bu sene herkes maçlara gelsin!”

Caner: “Bu sene herkes maçlara gelsin!”

Caner: “Bu sene herkes maçlara gelsin!”

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’da  yeni sezon hazırlıkları  devam ediyor. Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda çalışan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Antrenmanı takip eden Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yaptığı açıklamada takımın son durumu  hakkında önemli açıklamalarda  bulundu. Şehrin desteği ile her şeyin çok daha güzel olacağını belirten  Başkan Caner, el birliği ile  başarıyı  yakalayacaklarını belirtti.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, sezonun ilk maçının Manisa deplasmanı olduğunu söyleyerek, ilk maçtan puan da ya da puanlar almak istediklerini söyledi. Başkan Caner, ayrıca 100. Yıla modern bir tesis, antrenman sahası ve daha sonra bölge futbolunu canlandırmak için yatalı futbol lisesini yapacaklarının altını çizdi.

"İlk maç Manisa deplasmanı’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ilk maçın Manisa deplasmanı olacağını söyleyerek, ‘’Fikstür çekildi hakkımızda hayırlısı olsun. İlk maç deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor’la. Manisa’da lige yeni çıkan bir takım. İnşallah ilk maçtan puan da puanlarla dönmek nasip olur. Antrenmanlarımız devam ediyor. Futbolcularımızda yavaş yavaş kampa iştirak ediyorlar’’dedi.

"Okan Eken antrenmanlara katılacak, Onur’la da görüşmelerimiz devam ediyor’’

Okan Ekenin antrenmanlara yakın zamanda katılacağını ve Onur’la da görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Başkan Caner, ‘’Okan’ın Bursa’da bir takım işleri var. O da onları bitirip gelecek. Onur’la görüşmelerimiz devam ediyor. Bunları da halettikten sonra Hocamızın takıma katacağı diğer futbolcularla inşallah mücadele eden  yukarıyı zorlayan sağlam bir ekip kurmaya çalışacağız. Onur’la anlaşıldı ama ücretin ona verilmesi gerek. Kaptan Mert ve Kamil’de gelecek’’diye konuştu.

"Herkesin maçlara gelmesi için kombineleri 100 TL yaptık’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, herkesin maçların gelmesi için kombineleri 100 TL yaptıklarını söyleyerek, ‘’Bu sene herkes maçlara gelsin kombinesiz kimse kalmasın diye kombineleri 100Tl’ye indirdik. Herkes takımını ve şehrini seviyorsak muhakkak 1 tane kombine alacaktır. Bir aksilik olmazsa ilk etap kombinelerimiz Cuma günü gelecek. Geldikten sonra da hemen satışa sunacağız’’dedi.

"Tribünlerde ki özel koltuklar satışa çıkacak’’

Kapalı tribünlerde ki özel koltukların satışa çıkacağını ifade eden Başkan Caner, ‘’Kapalı tribünlerde 280 tane özel koltuklarımız var. Onları da 1000Tl olarak satışa çıkaracağız. Alan kişilerin üzerinde reklamı olacak. Şirketse şirket şahıssa şahıs olacak. Kendisi ya da isterse başkasını oturtabilecek. Hem de Zonguldakspor’a katkısı olacak’’şeklinde konuştu.

"Vali Ahmet Çınar, Kömürspor yararına düzenlenen yemekle ilgili çalışmaları başlattı’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Vali Ahmet Çınar’ın Kömürspor yararına düzenlenen yemekle ilgili çalışmaların başlattığını söyleyerek, ‘’Sayın Valimiz yemeğe katılanların isimlerini istedi. Görüntülerini gönderdik. Ona göre çalışmalara başlattı. İnşallah o kişilerinde Zonguldakspor’a katkısı olacak. Valimiz Ahmet Çınar’a bizlere verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz.’’

"Futbolcuların arzu ettiği gibi modern bir tesis yapacağız’’

Futbolcuların arzu ettiği gibi modern bir tesis yapacaklarını ifade eden Başkan Süleyman Caner, ‘’Tesisimiz 1950 yılından kalan bir tesis. Zamanın çok iyi bir tesisi. O zamanda Türkiye’de olmayan tesislerden bir tanesi. Bu tarihte baktığımız zaman eklemelerle bir şey yapmadığımız gibi tadilatlarla istediğimiz boyuta getiremedik.  Futbolcularımızın istediği gibi daha güzel bir tesis yapma yoluna gidiyoruz’’dedi.

"100.yıldaki sahayı canlandırarak modern bir tesis yapacağız’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 100. Yılda ki boş sahayı canlandırıp modern bir tesis yapacaklarını söyleyerek, ‘’Bakacakkadı da 100.yıl Başkanı Cemil Çakmaklı ile görüşmeler yaptık. Onunla yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. O da Zonguldak’a ve Zonguldakspor’a katkı da bulunmak istiyor. Sayın Valimiz Ahmet Çınar önderliğinde milletvekillerin katılımıyla hafta sonu protokol imzaladık. Yüzüncü yıl tesislerinde ki sahanın biran evvel faaliyete geçirilmesi ve sahanın yanında ki prefabrik yapacağımız Zonguldakspor’a modern bir tesis.’’

"Bölge futbolunu canlandırmak için yatalı futbol lisesi düşüncemiz var’’

Bölge futbolunu canlandırmak için yatalı futbol lisesi yapmayı düşündüklerini ifade eden Başkan Caner, ‘’Amacımız hem Zonguldakspor’a tesis yapmak ve hem de bölge futbolunu canlandırmak. Daha sonra yatalı futbol lisesi düşüncemizde var’’şeklinde konuştu.

"Tesisimiz yine tadilata girecek’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, tesisin yine tadilata gireceğini söyleyerek, ‘’Tesisimiz yine tadilata girebilir. Çünkü orası bize yine lazım. Kozlu Belediye Başkanımızla görüştük tesis konusunda bize yardımcı oldu. Çocuklarımız orada kalıyor. Mevcut tesisimiz tekrar elden geçireceğiz. Altyapı olarak ve her zaman bize lazım. Yeniden bir çalışma yapacağız’’dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER