Caner, Çözüm yolları arıyor

Caner, Çözüm yolları arıyor

Caner, Çözüm yolları arıyor

Şehrimizin tek profesyonel takımı olan Zonguldak Kömürspor, yeni sezon öncesinde zor günler geçiriyor. Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve  yönetim kurulu üyeleri, sıkıntıları aşmak ve yeni sezona sorunsuz girmek için    çözüm yolları arıyor.

Önümüzdeki  hafta yapılacak olan kongre sonrası net gelişmelerin yaşanması bekleniyor. İlimizin en  büyük enerji üreten firması Eren Enerji’nin geçtiğimiz günlerde isim sponsoru  olacağı konusunda çıkan haberler umut ışığı olarak  görülmüştü.  Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bu konuda  firma yetkilileri ile ön görüşme yaptıklarını  ancak daha sonra bir gelişme yaşanmadığını  belirtmişti. Caner, Millet Vekilleri ve şehrin ileri gelenlerinden bu konunun olumsuz sonuçlanması için yapılan görüşmelere destek vermesini istiyor.  Eren Enerji’nin  Zonguldak Kömürspor’a verdiği destek sonrasında Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz 7 senede iki kupa kaldırmıştı. Ahmet Eren ve  Emir Eren’in yardımları ile   BAL liginde ve üçüncü ligde şampiyon olarak iki kez şampiyonluk sevinci yaşanmıştı.  

Zonguldak spor camiası, Eren Enerji’den  Zonguldak Kömürspor’a bir kez daha   destek vermeleri bekliyor. Onların  desteği ile yeni sezanda başarılı olunacağına inanıyorlar. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Ahmet  Eren ve Emir Eren’e Zonguldak Kömürspor’a bu zamana kadar verdikleri desteklerden dolayı  teşekkür ederek, yeni sezonda da aynı desteği vereceklerine inandığını  söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2019, 13:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Baskan
Baskan - 5 yıl Önce

Başkanım yolunuz açık olsun Allah kolaylık versin sizlere BÜYÜK BAŞKAN

SIRADAKİ HABER