Caner, galibiyeti Metin Tümer'e armağan etti...

Caner, galibiyeti Metin Tümer'e armağan etti...

Caner, galibiyeti Metin Tümer'e armağan etti...

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu kendi sahalarında 1-0 mağlup ettikleri Kırklarelispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Kırklarelispor maçında oyuncuları  güzel bir futbol ortaya koyduğunu söyleyerek, galibiyeti hafta sonu kente gelerek takıma moral veren milli futbolcu Tümer Metin'e armağan ettiklerini söyledi. 
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, oyuncuların güzel bir futbol ortaya koyduğunu söyleyerek, ''Arkadaşlar lig farklı oluyor. Türkiye Kupası farklı. Güzel bir futbol ortaya koyduk. Çocuklar ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Galip olarak ayrılmayı bildiler. Onun için teknik heyeti futbolcularımı tebrik ediyorum. Taraftarımızı tebrik ediyorum 90 dakika boyunca takımlarını yalnız bırakmadılar. Herşey muhteşemdi. Gönül isterdiki yapılan çağrılar cevap bulsun. Tribünler tamamen dolsun. İnşallah bir dahaki maçımızda tribünler tamamen dolar. Bu galibiyeti Tümer Metin'e armağan ediyorum. Buraya kadar geldi çocuklara moral verdi. Onun için galibiyeti Tümer Metin'e armağan ediyorum.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2020, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER