Caner: "Kıt imkanlarla oynuyoruz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu Devrek Sahasında oynadıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 moral depoladıklarını söyledi.

Caner: "Kıt imkanlarla oynuyoruz"

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Caner, yaptığı açıklamasında, Rakiplerinin 10 trilyonluk bir takım olduğunu, kendilerinin o kadar bütçelerinin olmadığını, kendilerinin maddi imkanlarla boğuştuğunu ve kıt imkanlarla ayakta kalmaya çalıştıklarını söyledi.

Amaçlarının Zonguldakspor olarak Zonguldak’ın bayrağını yüksekte tutmak, Zonguldak insanını en iyi şekilde temsil etmek ve Zonguldak insanını 7 den 77 ye yüzünün gülmesini için uraştıklarını belirten Kulüp Başkanı Süleyman Caner, şunları söyledi:

Sahadan 3 puanla ayrılan galibiyeti bulan takım biz olduk Allah’ın izniyle. Her zaman söylediğim gibi rakip 10 trilyon harcamış veya başka bir rakipler 5 trilyon harcamış. Ama bizim o kadar bütçelerimiz yok. Biz maddi imkanlarla boğuşan kıt imkanlarla ayakta kalmaya çalışan bir kulübüz. Amacımız Zonguldakspor olarak Zonguldak’ın bayrağını yüksekte tutmak Zonguldak insanını en iyi şekilde temsil etmek ve Zonguldak insanını 7 den 77 ye yüzünün gülmesini sağlamaktır. Başka hiçbir amacımız yok

AMACIMIZ ZONGULDAKIN SPORTİF KENT OLMASI

Sporun Zonguldak’ta Zonguldakspor öncülüğünde öne çıkarak başta futbol olmak üzere diğer branşlarda da Zonguldak a yatırımların gelmesini tesis açısından ve diğer açılardan Zonguldak’ın sportif bir kent haline gelmesini sağlamaktır. Ama bu konuda tabi destekler bekliyoruz. Biz kıt imkanlarla ilerlerken destek konusunda maalesef yalnız kalıyoruz. Sadece kentimizin valisi Ali Kaban 4 yıldır yanımızdan hiçbir şekilde ayrılmadı. Yine destek olan emniyet müdürlerimize ve 2 tane büyük şirketlerimize yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum. Belediye imkanları ölçüde yardımcı olmaya çalışıyor. Ama işte daha çok destek olunurlarsa, daha çok insanlar duyarlı olursa bu duyarlılık sayesinde önümüzdeki engelleri aşmamız daha kolay olur

ÇOCUKLAR İMKANSIZLIKLAR İÇİNDE YÜREKLERİNİ SAHAYA KOYUYORLAR

Şurada son 6 maçımız kaldı. Son 6 maçta iyi bir kampanya, iyi bir birlik beraberlik yaparsak, bir kenetlenme yapabilirsek, bu kenetlenmenin futbolcuya yansımasıyla maddi manevi belki de bu senede Play-Off oynama şansını yakalayabiliriz. Cenabı Allah yazdıysa her şey olur. Biz elimizden gelen gayreti gösterelim sonuç ne olur bakarız. Akıbet ne olur inşallah hayırlı olur. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çocuklar imkansızlıklar içinde yüreklerini sahaya koyuyorlar. Zonguldak insanını güldürmek ve Zonguldakspor u iyi bir yere taşımak için elinden geleni yapıyorlar. Bu çocukları ve teknik ekibi yalnız bırakmayalım. Biz kendimiz için değil kentimiz için istiyoruz. Lütfen destek olalım. 6 maçımız kaldı. Birlik beraberlik içinde olursak ve kenetlenirsek her türlü sıkıntının ve zorluluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Yeter ki bir birimizi sevelim şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER