Çifte Sevinç

Kadınlar 1. Ligi son hafta maçında sahasında Gaziantep temsilcisi Gazikent´i konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor, Derya ve Damla´nın attığı gollerle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle sezonu, 27 puanla 5. Sırada tamamladı.

Çifte Sevinç

Kadınlar1. Ligi son hafta maçında sahasında Gaziantep temsilcisi Gazikent´i konuk edenKdz. Ereğli Belediyespor, Derya ve Damla´nın attığı gollerle sahadan 2-0’lıkgalibiyetle ayrıldı. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle sezonu, 27 puanla 5.Sırada tamamladı.                                                                                 BAL Ligi 11. Grupta mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor ise İstanbuldeplasmanında flaş bir galibiyete imza attı. Eflatun beyazlılar 3.dakikada 1-0geriye düştüğü Erokspor maçını, 4-1 kazanarak puanını 28’e yükseltti.

 Ereğli Belediyespor hafta sonu çifte galibiyetsevinci yaşadı. Bal liginde geçen hafta sahasında haftaya lider giren vegalibiyeti kaçırdığı karşılaşmada Kocaelispor ile 1-1 berabere kalan Kdz.EreğliBelediyespor 23.haftada deplasmanda konuk olduğu İstanbul temsilcisi Erokspor’u4-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.Eflatun beyazlılar karşılaşamanınhenüz 3.dakikasında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada önce 33. dakikada Ali EfsatAydın ile beraberliği yakalarken 42.dakikada Gökhan Hıdır’ın golü ile devreye2-1 önde girdi. İikinci yarıda da rakibine oranla daha iyi bir oyun ortayakoyan eflatun beyazlılar 51.dakikada Mahmut Bektaş ve 82. Dakikada OğuzYalçın’ın golleri ile farka gitti. (4-1)                                                                                                                            

EreğliBelediyespor bu galibiyetle Kozlu Belediyespor’un Velimeşespor’a 3-2 kaybettiğihaftada rakibi ile puanını eşitledi (28).Ereğli Belediyespor bu hafta sonundaKocaelispor’un (Bay) olduğuhaftada Edirnespor’u 2-1 yenerek bitime 3 hafta kala liderliğe yükselenTekirdağspor’u konuk edecek.                                                                                                                                              

KIZLARSEZONU GALİBİYETLE TAMAMLADI                                                                                

Kadınlar 1. Ligi son hafta maçında sahasında Gazianteptemsilcisi Gazikent´i konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor, Derya ve Damla´nınattığı gollerle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Eflatun beyazlılar bugalibiyetle sezonu oynadığı 17 maçta 8 galibiyet ve 9 yenilgi ile topladığı  27 puanla 5. Sırada tamamladı.                                                                                 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 07:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER