Cüntay, Yüksel'e müjdeyi verdi...

Cüntay, Yüksel'e müjdeyi verdi...

Cüntay, Yüksel'e müjdeyi verdi...

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’un Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Murat Cüntay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Cüntay, ziyaret sırasında Hakan Yüksel’e “Kenetlen Zonguldak” yazılı Zonguldak Kömürspor atkısı hediye etti.

Ziyaret ilgili bilgi veren Muhammet Murat Cüntay, Hakan Yüksel ile birlikte Zonguldak Kömürspor’un iç saha maçlarının oynandığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda incelemelerde bulundukları söyledi. Cüntay öte yandan, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu zeminin yapımına ve açık tribünlerdeki duvarların tadilatına kısa sürede başlanacağı müjdesini verdi.

“İDMANLAR İÇİNDE KİLİMLİ SAHİLDEKİ SAHA KULLANILABİLİR”

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Muhammet Murat Cüntay, “Stadımızın son halini inceledik, zeminin yeniden yapılması ve açık tribün duvarlarının tadilatı için çalışmalar kısa sürede başlıyor inşallah. İdmanlar içinde Kilimli sahildeki saha kullanılabilir... İnşallah bu da çözülecek... Emeği geçenlere ve Hakan Bey’e teşekkür ederim... Kendisine diğer teşekkürüm ise gençlik için hiç durmadan çalışıyor olmasıyla alakalı...” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER