Demirbaş: lige 3 puanla başlamak istiyoruz

Yeni sezon hazırlıklarını Gerede´de sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor´da Antrenör Taner Demirbaş, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.

Demirbaş:  lige 3 puanla başlamak istiyoruz

Yeni sezonhazırlıklarını Gerede´de sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor´da Antrenör TanerDemirbaş, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Yabancı oyuncularıntakıma çabuk uyum sağladığını ve bunun kendileri için sevindirici bir gelişmeolduğunu söyleyen Demirbaş, kamp dönüşü maç haftasına gireceklerinihatırlatarak, Lige iyi başlamak önemli. İlk hedefimiz Kozlu maçınıkazanıp, lige 3 puanla başlamak.dedi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. gruptamücadele edecek olan Karadeniz Ereğli Belediyespor´un Gerede kampı sürüyor. 10gün sürecek kampın 3 gününde de, Antrenör Taner Demirbaş, Yardımcı AntrenörErcan Yaman ve Kondisyoner Selçuk Akbaş´ın yönetiminde çalışan 21 kişilikoyuncu kadrosu sabah kondisyon, kuvvet ve dayanıklılık çalıştı. Sabah idmanınasakatlıkları bulunan Burak Eliçek ve Şaban Karakuş ile rahatsızlığı nedeniyletedbir amaçlı dinlendirilen Ahmet Olgun katılmadı.

DEMİRBAŞ:İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ

Ereğli Belediyespor Antenörü TanerDemirbaş, Gerede kampının ilk 3 gününü değerlendirdiği açıklamasında, oyuncularınınçalışma azminin kendileri için sevindirici olduğunu söyledi.

Takıma Gerede kampında katılan yabancıoyuncular, Oscar Antonıo Zepeda Ramırez ve Darıan Geovannı Alverez Calderon´untakıma beklenenden önce adapte olduğunu söyleyen Demirbaş, Lige iyibaşlamak çok önemli. İlk hedefimiz Kozlu maçını kazanıp lige 3 puanla başlamak.Daha sonra önümüzde Bayram arasına kadar Çınarlı ve Büyükçekmece maçları var. Bu3 hafta bizim için çok önemli.dedi.

SULTANGAZİİLE HAZIRLIK MAÇI

Kdz. Ereğli Belediyespor´un kampçerçevesinde yapacağı hazırlık maçlarının programında değişiklik yapıldı.Kamptaki ilk hazırlık maçını 28 Ağustos Perşembe günü BAL Ligi 10. gruptakımlarından Gebzespor ile yapacak olan eflatun beyazlılar, Pazar günüde,3.lig 1.grup takımların Niğde Belediyespor ile karşılaştıktan sonra 3 EylülÇarşamba günüde,  daha önce programlanan Sultanbeylisporile değil, aynı gün, aynı otelde kamp yapan BAL Ligi 10.grup takımı Sultangaziile hazırlık maçı yapacak.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER