DEMİRTAŞTAN, GENÇ YETENEKLERE MANGAL PARTİSİ

Kdz. Ereğli´ye bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş yaz futbol okulu kurslarına katılan 75 çocuk için mangal partisi düzenledi.

DEMİRTAŞTAN, GENÇ YETENEKLERE MANGAL PARTİSİ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli´ye bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş yaz futbol okulu kurslarına katılan 75 çocuk için mangal partisi düzenledi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, yaz futbol okuluna katılan çocuklar ve aileleri ile mangal partisinde bir araya geldi. Etkinliğe Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın yansı sıra Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, belediye meclis üyeleri, kursa katılan çocuklar ile aileleri katıldı.
Gülüç Belediyesi halı sahasında gerçekleşen etkinlikte çocukların aileleri ile sohbet eden Demirtaş, belediye olarak çocuklara verdikleri sözleri tuttuklarını söyledi. Çocuklara kötü alışkanlıklardan uzak durmaları tavsiyesinde bulunan Demirtaş şunları söyledi; “Çocuklar ben size teşekkür ediyorum anne ve babanıza da teşekkür ediyorum. Bu etkinliğe katılıp burada güzel bir tablo oluşturdunuz. Yaz döneminde burada bir birlik beraberlik oluşturdunuz spor amaçlı. Hem de birbirinizle bağdaştınız. Bir çoğunuz belki birbirinizi tanımıyordunuz ama burada güzel bir arkadaşlık kurdunuz. Bende sizlere ve ailenize söz veriyorum. Bunun seneye daha da güzel olacak güzel bir şekilde devam edeceğiz. Ben böyle şeylerin devamlılığını istiyorum. Her zaman buraya geleceksiniz. Katılım çok iyiydi. Son zamanlarda kötü alışkanlıklar gazete ve televizyonlarda sıkça görülüyor. Benim sizlerden isteğim böyle şeylerden uzak kalmanız. Her zaman bu tesisleri kullanın dedi.
Kursa katılan öğrenciler ve aileler yapılan konuşmaların ardından mangalda pişirilen köfteleri yiyerek
Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER