Denizer turnuvası başladı!..

Denizer turnuvası başladı!..

Denizer turnuvası başladı!..

Merhum eski Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı(GMİS) Şemsi Denizer anısına düzenlenen Şemşi Denizer futbol turnuvası büyük bir katılımla başladı.

Eski futbolcu Hacı Kara tarafından merhum eski Genel Maden İşçileri Sendika Başkanı(GMİS) Şemsi Denizer anısına bu yıl 7'incisi düzenlenen Şemsi Denizer futbol turnuvası başladı.

Fener sentetik sahasının ev sahipliğinde başlayan Şemsi Denizer futbol turnuvasının açılış maçında eski futbolcular Özkan Cinel, Hacı Demir, Hasan Şenol, Hakan Alkan, Turgay Gürel başta olmak üzere çok sayıda eski futbolcular forma giydi. Eski futbolcular oynadıkları futbolla izleyenleri adeta mest etti. 

Açılışa, merhum Şemsi Denizer’in kız kardeşi Şennur Denizer de katıldı. Turnuva organizatörü Kara, onur konuğu Denizer’e Zonguldak’ın simgesi madenci heykeli takdim etti.

Turnuva organizatörü Hacı Kara," Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Şemsi Denizer fubol turnuvasının bu yıl 7'incisini düzenlemenin mutluluğunu yaşiyoruz. Amacımiz merhum Sendika Başkanımız Şemsi Denizer'i yaşatmak. Bu sene de yoğun bir katılım var.Veteranlarda kupa Gençlerde ise para ödülü vereceğiz.Turnuvanın fair play çercevesinde geçeceğine ümit ediyorum. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz"dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2019, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER