Devrek Belediye Spor Kulübünden tanışma ve kaynaşma yemeği

Devrek Belediye Spor Kulübünden tanışma ve kaynaşma yemeği

Devrek Belediye Spor Kulübünden tanışma ve kaynaşma yemeği
Devrek Belediye Spor Kulübü tarafından kulübe yeni transfer edilen futbolcular ile yönetim ve eski futbolcular için tanışma ve kaynaşma yemeği organize edildi. 

1946 yılında kurulan ve o günden bu yana 70 yıldır futbol karşılaşmalarında boy gösteren Devrek Belediye spor’un 2016-2017 futbol sezonu çerçevesinde kulübe yeni transfer 9 futbolcu ile yönetim kurulu üyeleri , antrenör ve eski futbolcular organize edilen tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Çınar Otel’de düzenlenen yemekte konuşan Devrek Belediye Spor Kulübü Başkanı Mustafa Karaelmas, Takımımızın bu yıl 70. Yılını kutlamaktayız bu 70. Yılında takımımızı şampiyonluğu hedeflemek ve güçlü bir kadro oluşmasını sağlamak için bu sezonda 9 yeni arkadaşımızı transfer yaptık. Bu hedefler doğrultusunda yeni stadımız ile taraftarlarımız inşallah daha güçlü ve daha coşkulu bir Devrek Belediye Spor göreceklerdir sahalarda. Geçen seneki kadroyu mümkün mertebe korumaya çalıştık göreve geldiğimizden bu yana bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’ye şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum diye konuştu.

Devrek Belediye Spora yeni transfer edilen futbolcular; Gökçebey Spor’dan Ersel Öztürk, Zonguldak Belediye Spor’dan Hakan Ateş, Zonguldak Belediye Spor’dan Burak Eliçek, Zonguldak Belediye Spor’dan Orhan Veli, Kilimli Spor’dan Aytuna Topaloğlu, Kilimli Spor’dan Özgür Nezor, Çaycuma Spor’dan Salih Berat Bina, Polis Gücü Spor’dan Özdemir Arslan ve Yeniçağ Spor’dan Çağatay Özsoy’dan oluşuyor.
Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER