Devrek’in hocası imzayı attı...

Devrek’in hocası imzayı attı

Devrek’in hocası imzayı attı...

Devrek Belediyespor'un yeni teknik patronu İlhan Özer,resmi sözleşmeyi imzaladı.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Devrek Belediyespor geçtiğimiz günlerde takımın başına Kardemir Karabükspor'u çalıştıran teknik adam İlhan Özer'le prensip anlaşmasına varmıştı. Özer, dün Devrek İlçesine gelerek Kulüp Başkanı Çetin Bozkurt nezaretinde resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kulüp Başkanı Bozkurt, Özer’le yapılan sözleşmenin ardından, “Bugünden itibaren takımızın yeni Teknik Direktörü İlhan Özer’dir. Kendisine ve de futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Hocamızla önümüzdeki sezonda planlı ve programlı bir çalışma yaparak, istikrarlı ve uzun süreli çalışmak istiyoruz” dedi. 

Devrek Belediyespor Teknik Direktörü İlhan Özer de” Öncelikle Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’a bana duydukları güven için teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca yönetim kurulu üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.  Çok çalışıp, başarılı olmak istiyoruz, bunu da sahada alacağımız galibiyetlerle göstermek istiyoruz. 12. Adam diye nitelendirdiğimiz taraftarımızın da bu anlamda desteklerini bekliyoruz. Onların desteklerine her zaman çok ihtiyaç duyacağımızı bilmelerini istiyorum. Devrek için, Devrek Belediyespor için, herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER