DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILIYORLAR...

4 eski kürekçimiz 1000 metre kürek çekerek dereceye girmeye çalışacaklar.

DÜNYA ŞAMPİYONASINA KATILIYORLAR...

Bir zamanlar Kdz. Ereğli’nin sesini spor dünyasında duyuran kürekçiler, şimdi yaş kategorisinde dünya şampiyonasına hazırlanıyorlar. Kendilerini “yaşlı delikanlı” olarak gören kürekçilerimiz, çalışmalarına destek sağlayan Erdemir yönetimine teşekkür ettiler. Concept2 kürek makinasıyla 4-8 Mart 2020 tarihinde 1000 metre üzerinden dünya şampiyonası (FISA – Dünya Kürek Federasyonu organizasyonu) yarışı düzenlendi. Yarışa katılım için concept2 üyeliği alınması gerekiyor ve ayrıca cep telefonlarına Ergdata uygulamasının indirilmesi gerekiyor. Yaş ve kilo kategorilerinin bulunduğu yarışmalarda belirtilen tarihler arasında 1000 metre kürek çekip sonucun concept2 logbook bölümüne upload edilmesinin yeterli olacağı belirtildi. 

YAŞ KATEGORİLERİ: 
12 ve daha düşük, 13-14, 15-16, 17-18, 19-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79, 80+

KİLO KATEGORİLERİ: 
Kdz. Ereğli’ den Yaş kategorisinde 4 eski kürekçi Ergometre dünya yarışlarına bireysel olarak katılıyor. Sporcularımız kürek branşı kapandığından dolayı  ferdi olarak yarışacaklar. Bu yarışmaya katılacak olan  Sezai Çimenoğlu, Ercüment Onat, Birol Aloğlu, Lokman Yurtkuran, Erdemir spor salonunda çalışmalarına izin veren Erdemir Genel Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorlar.

 YARIŞ EREĞLİ’DE 
Konuyla ilgili veren Sezai Çimenoğlu yarışmayla ilgili şunları söyledi: "Makinanın hattı bize verilen şifreyle bağlanıyor derecelendirmeyi sonra yapıyor. Mesela 1000 metreyi ben 4 dakikada çekiyorum bu derece şu anda 408'nci. Ben  altına düşmeye çalışıyorum. Erdemir spor salonunda bilgisayarla bağlanılacak biz derecelerde yarışmaya hak kazanarak üyeliğe kabul edildik.  Oradaki yarış makinaları son sistem ve uyumlu onun için genel müdürden izin aldık sağ olsun üç aylık izin verdi. Kürek kulübünü kurarsak federasyondaki arkadaşlarımız her türlü  desteği bize verecekler"
 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER