EL ELE ÇIKTILAR, 1’ER PUANLA AYRILDILAR…

EL ELE ÇIKTILAR, 1’ER PUANLA AYRILDILAR…

EL ELE ÇIKTILAR, 1’ER PUANLA AYRILDILAR…

Karadeniz Ereğli 1. Amatör Kümede mücadele eden Zonguldak Ereğli Spor, Gülüç Belediyespor ile Erdemir Sahasında karşı karşıya geldi.

Pazar günü güzel bir havada oynanan müsabakaya geçtiğiz hafta hayatını kaybeden Gülüç Belediyesporlu Futbolcu Miraç Bekdaş pankartı ile iki takım el ele birlikte çıktılar.

Duygusal bir atmosferde oynanan maçta futbolcular birbirilerine karşılaşma boyunca gösterdikleri saygılı davranışları ile takdir topladılar.

Maçın 41.dakikasında Gülüç Belediyespor’lu Okan Uçar takımını öne geçiren golü Zonguldak Ereğli Spor ağlarına gönderdi. İlk yarı Gülüç Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan Zonguldak Ereğli Spor yakaladığı birçok ataktan faydalanamadı. 60.dakikada yaşanan bir pozisyon sonrasında faul iddiası ile Maçın Hakemi Davut Özen’e itirazda bulunan Zonguldak Ereğli Spor’lu Sercan Turan çift sarı karttan kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. Ayrıca Zonguldak Ereğli Spor Antrenörü Namık Küçük ve Yönetici Murat Okumuş aşırı itirazdan tribüne gönderildiler. Sahada 10 kişi, kenar kulübede hocasız ve yöneticisiz kalan Zonguldak Ereğli Spor 76.dakikada Emre Kartal ile skoru 1-1 yaptı.

10 kişi kaldıktan sonra rakibine oranla daha baskın bir oyun sergileyen Zonguldak Ereğli Spor 84.dakikada Oktay Cebeci ile skoru 2-1 yapmasını bildi.

5 dakika uzatma verilen karşılaşmada 90+5’de karam bolden gelen topu iyi değerlendiren Gülüç Belediyespor’dan Adem Buber maçın skorunu tayin eden isim oldu.

Son saniye golü ile 2-2 sahadan ayrılan Zonguldak Ereğli Spor Transfer Komitesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Okumuş açıklamalarda bulundu.

‘Öncelikle her ne olursa olsun tribüne gönderilmek ve kırmızı kart görmek bize yakışmadı. Elbette itirazımız ve tepkilerimiz olmuştur. Belki biraz abarttık. Hakem kardeşimizden ve hakem camiasından özür dilerim. Biz Zonguldak Ereğli Spor Kulübü olarak verilen her karara saygılıyız. Oyun içerisinde bazı zaman tansiyon yükselebiliyor. Bugün yenilebilirdik. Galipte bitirebilirdik. Nasipten öte bir şey yok. Hakkımızda hayırlısı olsun.’

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER