ELEŞLERSPOR YÖNETİMİNDEN ZİYARET

ELEŞLERSPOR YÖNETİMİNDEN ZİYARET


gundemeregli.com-Ereğli 1. Amatör Küme’de mücadele eden Alaplı temsilcisiEleşlerspor’un yeni seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alaplı BelediyeBaşkanı Nuri Tekin’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Eleşler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya ve Yönetim Kuruluüyeleri, ilçenin en köklü spor kulüplerinden biri olan Eleşlerspor’da bu dönemgörevin kendilerine layık görüldüğünü belirterek, “Genç ve dinamik bir ekiple,devir aldığımız bu görevi en iyi şekilde yerinegetirmeye çalışacağız. Bunun için de herkesin desteğini bekliyoruz. “dediler.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Eleşler Spor KulübüBaşkanı Mustafa Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinde başarılardileyerek, “Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Biz, ilçemizde sporungelişmesi ve daha iyi bir noktaya taşınması için bugüne kadar verdiğimizdesteği, bundan sonra da artırarak sürdüreceğiz. Özellikle gençlerimizin sporyapma imkanlarının artırılmasına çalışacağız. Bunun için sportif tesisleşmesağlayacağız. Yetenekli gençlerimizin keşfedilmesine de imkansağlayacağız. Bu konuda sporkulüplerimizle de işbirliği içinde olacağız. “ dedi.

Aynı zamanda kendi köyünün takımı olan Eleşlerspor’u dahaiyi bir konumda gör8mek istediğini belirten Belediye Başkanı Tekin, “Bizim vesporseverlerin de desteğiyle, bu genç ve dinamik yönetim kurulunun bunubaşarabileceğini düşünüyorum. “ dedi.

Ziyaretin sonunda, Eleşler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kayave Yönetim Kurulu üyeleri, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e, üzerindeisminin yazılı olduğu Eleşlerspor forması ve atkısı hediye etti.


Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER