Ereğli, 3 puan için Karabük'e gidiyor

Ereğli, 3 puan için Karabük’e gidiyor

Ereğli, 3 puan için Karabük'e gidiyor

Bölgesel amatör Ligin 13. Hafta maçında deplasmanda 100. Yıl Soğuksuspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. 

Temsilcimiz Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Zafer Şahin yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanda rakibe karşı uygulanacak taktik çalışma gerçekleştirildi.

Ereğli Belediyespor, deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sonlandırdı. Zafer Şahin yönetimindeki antrenman koşu ve ısınmayla başladı. Pas çalışması yapan temsilcimiz, yarı sahada taktik maç yaptı. Daha sonra defans ve hücum oyuncuları olarak iki gruba ayrılan Ereğli Belediyesporlu futbolcular, 100. Yıl Soğuksuspor  maçının taktık çalışmasını tamamladı. Şahin, taktik çalışmasında futbolcularına sık sık uyarıda bulundu. 100. Yıl Soğuksuspor maçından mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını ve seriyi de sürdürmeleri gerektiğini ifade etti.  

Ereğli Belediyespor, yarın maçın yapılacağı yer olan Karabük’e hareket edecekken, otelde kampa girerek maçın başlama saatini bekleyecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 21:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER