EREĞLİ BELEDİYESPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

EREĞLİ BELEDİYESPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

EREĞLİ BELEDİYESPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Ereğli Belediyespor, yönetimi A takım antrenörü Ercan Yaman'ın görevden alınarak yerine Pendikspor'u çalıştıran Atakan Gültekin'in göreve getirildiği açıkladı. 

Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'da beklenen altında bitiren Ereğli Belediyespor'da ilk yarının tamamlanmasının ardından yönetim kurulu Başkan Halil Posbıyık önderliğinde toplandı. Toplantıdan 1 gün önce takımı çalıştıran Antrenör Ercan Yaman'ın görevden alınarak yerine daha önce Pendikspor'u çalıştıran Atakan Gültekin'in göreve geldiği haberleri çıkmıştı.Yönetim Kurulu teknik heyet operasyonunu doğrularken, toplantıda alınan kararlar da açıklandı.

Ereğli Belediyespor, Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında yaptığı yönetim kurulu toplantısı ve ardından oluşturulan transfer komitesinin aldığı karar:

- Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 6. Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor’da 2019-2020 Futbol sezonunun devre arasında takımın Teknik direktörlüğüne Kdz. Ereğlili Atakan Gültekin getirildi.

- Ercan Yaman Yönetim Kurulunun aldığı karar doğrultusunda Kulübümüz futbol altyapısının başına geçti.

- Sezon başında takımın başında olan Ligin 5.Haftasının ardından Semih Tokatlı’dan boşalan göreve getirilen Ercan Yaman hocamıza da özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

- Oluşturan Transfer komitesi, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmaları sürdürülecektir.

ATAKAN GÜLTEKİN KİMDİR
1973 Kdz. Ereğli doğumlu.. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Mezunu 5 Türkiye Kupası, 87 2. Ligi 192 3. Lig futbol kariyeri olan 10 Yıl Pendikspor ardından Ereğlispor’da futbol oynadıktan sonra antrenörlüğe başlayan ve 2. Lig ekiplerinden Pendikspor başında bugüne kadar BAL Ligi, 3. Lig, 2. Lig ve Süper Lig olmak üzere çok sayıda oyuncu yetiştirdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER