Ereğli Belediyespor İstanbul'dan puansız döndü

Ereğli Belediyespor İstanbul'dan puansız döndü

Ereğli Belediyespor İstanbul'dan puansız döndü

BAL Ligi’nde sezonun 2. yarısına Keçiören Bağlum galibiyeti ile başlayan Karadeniz Ereğli Belediyespor,  15.haftada deplasmanda oynadığı Zeytinburnu 1957 karşılaşmasını 1-0 kaybederek haftayı puansız kapattı.

Güvenlik gerekçesi ile 15 dakika geç başlayan ve ilk yarısı golsüz biten karşılaşmanın 68.dakikasında Muhammed Enes Demir’in golü ile 1-0 geriye düşen eflatun beyazlılarda kaleci Safa, ev sahibi ekibin kazandığı penaltı da gole izin vermezken, maçın Ankara bölgesi hakemi Mehmet Özöztürk,                son bölümlerde eflatun beyazlılar lehine biri ceza sahası içinde elle oynama, diğeri ise  faul olan 2 net pozisyonda penaltı düdüğü çalmayınca maç ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Kdz.Ereğli Belediyespor,  25 Ocak Çarşamba günü erteleme maçında Çekmeköy Belediyesi Alemdağ, 29 Ocak Pazar günü de Eskişehir Yunusemre’yi  konuk edecek.

KIZLARIMIZ ERTELEME MAÇINI KAYBETTİ: 3-2

Kadınlar 1 Ligi’nde mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor daha önce kar yağışı nedeniyle ertelenen Antalya Döşemealtı Belediyespor maçını 3-2 kaybetti.Beyçayırı Stadı’ndaki karşılaşmaya tutuk başlayan ev sahibi ekip 3-0 geriye düştüğü maçı Ece ve Bakra’nın golleri ile 3-2’ye getirse de sahadan puansız ayrıldı.

Konak ve Kireçbunu maçları da daha önce ertelenen eflatun beyazlılar, 2 maç eksiği ile 8 puanla 6.sırada bulunuyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2017, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER