Ereğli belediyespor kongresi yapıldı

Ereğli belediyespor kongresi yapıldı

Ereğli belediyespor kongresi yapıldı

Karadeniz Ereğli Belediyespor kulübünün Olağanüstü Kongresi yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago’nun Divan Başkanlığını yaptığı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede, Yönetim ve Denetim Kurulu raporları okunarak ayrı ayrı ibra edildi, yeni yönetim, denetim ve ASKF delegelerinin seçimi gerçekleştirildi.

BAŞKAN UYSAL: “ KENDİ DEĞERLERİMİZLE BAŞARI HEDEFLİYORUZ”

Kongrede konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da ,“ Kongremizin ilçemiz sporuna hayırlı olmasını diliyorum. “ dedi. Uysal, “Geçmiş dönemde kulübümüzde görev yapan Başkan Yardımcılarım Ayhan Atay ve Alptekin Dursun ile yönetimdeki çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak ve hizmet yarışı. Özümüze ve kendi değerlerimize sahip çıkarak, yeni dönemde de faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda başarılar elde etme hedefinde olacağız” dedi.

ATAY’DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Kongrede,son iki dönemde kulübün 2.başkanlığı görevini yürüten Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay da teşekkür konuşması yaptı. Atay, “Bizler aldığımız bayrağı en iyi noktalara taşımaya gayret ettik. Güzel işler başardığımıza inanıyorum. Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum, her zaman yanlarındayız .”dedi.

Önümüzdeki günlerde ilk toplantısını yaparak kendi içinde görev bölümü yapacak Yönetim Kurulunda şu isimler bulunuyor.

Yönetim Kurulu Asil

Hüseyin Uysal, , Halil Bozkuş, Reşat Latif, Hasan Pınarcık, Sezai Meriç, Deniz Koca, Oğuz Cömert, M. Ali Ateş, Hüseyin Ağlar, Tayfun Özcan, Cem Koç, Olcay Ural, Yusuf Zobar

Denetim Kurulu Asil

Bilal Arslan, Basri Kalay, Recep Baba

ASKF Delegeleri

M. Ali Ateş, Olcay Ural, Yusuf Zobar

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER