Ereğli Belediyespor son 6’ya kaldı.

Ereğli Belediyespor son 6’ya kaldı.

Ereğli Belediyespor son 6’ya kaldı.

Kdz. Ereğli Belediyespor Yıldız Kız FutbolTakımı, Konya’da oynanan Türkiye Şampiyonası 2.etap grubu final maçındaÇerkezköy’ü, normal süresi 0-0 biten maçın uzatma bölümlerinde bulduğu gollerle2-0 mağlup ederek adını son 6 takım arasına yazdırdı. Kdz.Ereğli BelediyesporGenç Kızlar Futbol Takımı ise bir önceki maçlarda 125 takım arasından son 8’ekalmıştı.

Kdz. Ereğli BelediyesporYıldız Kız Futbol Takımı önemli bir başarıya daha imza attı. TürkiyeŞampiyonası 1. etap maçlarında Ereğli Gençlik Yıldızspor, Karabük, ZonguldakGençlik ve Sakarya takımları ile karşı karşıya gelen ve adını son 24 takımarasına yazdıran Yıldız Kızlar, Konya’da oynanan 2.etap maçları sonunda damutlu sona ulaştı.

FİNAL NEFES KESTİ

Konya Grubu’nda Tavla Gençlikspor, Kayseri Gençlerbirliği veÇerkezköy takımları ile mücadele eden eflatun beyazlılar, puan eşitliği ilebiten etap maçları sonunda önce yarı finalde Kayseri Gençlerbirliği’ni 1-0yenerek finale kalırken, bugünde finalde karşılaştığı Çerkezköy’ü normal süresi0-0 biten maçın uzatma bölümlerinde, 118. dakikada Merve ve 119.dakikadaSelin’in attığı gollerle 2-0 yenerek grup şampiyonu oldu.

Yıldız Kızlar böylece 89takım ile başlanan şampiyona elemelerinde adını son 6 takım arasınayazdırarak,3 takımlı 2 grup şeklinde yapılacak finallere katılma hakkı eldeetti.

Daha öncede Genç KızFutbol Takımı,125 takım ile başlayan Türkiye Şampiyonasında 2 etap sonundaadını son 8 takım arasına yazdırmıştı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2016, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER