Ereğli Belediyespor vedalaştı

Bölgesel Amatör Lig’de 2014-2015 sezonunu 31 puanla tamamlayarak gelecek sezonda da BAL Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanan Kdz. Ereğli Belediyespor’da tatil başladı.

Ereğli Belediyespor vedalaştı

Bölgesel Amatör Lig’de 2014-2015 sezonunu 31 puanla tamamlayarak gelecek sezonda da BALLigi’nde mücadele etme hakkı kazanan Kdz. Ereğli Belediyespor’da tatil başladı.

Yönetim kurulu, teknik kadro ve oyuncular tesislerdeson kez bir araya gelip vedalaştı. Kulüp 2. Başkanı Ayhan Atay, “ Zor bir liggeride kaldı. Beraber üzüldük, beraber sevindik. Sonuçta son gülen biz olduk.Bu sezon bizim için iyi bir tecrübe oldu. “dedi.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta sezonu 31 puanla8.sırada tamamlayan ve sezon boyunca geriden takip ettiği bir diğer Zonguldaktemsilcisi Kozlu Belediyespor’u sıralamada geride bırakarak rakibini barajmaçına iten Kdz. Ereğli Belediyespor’da yönetim, teknik kadro ve oyuncular sonkez bir araya gelip vedalaştı.  

ATAY; “ BİZİM İÇİN İYİ BİR TECRÜBE OLDU”                                                                                            

Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Ayhan Atay, tesislerdekivedalaşma törenindeki konuşmasına oyunculara Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ınselam ve sevgilerini ileterek başladı. Sezon boyunca beraber sevinip, beraberdüzüldüklerini söyleyen Atay, “Geçmişe dönmenin manası yok.

Bu sezon yaşadığımız her şey bizim için bir tecrübeoldu. Bir çok açıdan şanssızlıklar yaşasak da, sezonu en azından baraj maçıstresi yaşamayacak şekilde bitirdik. Ben bu anlamda yönetimde bulunanarkadaşlarımızı, teknik kadroyu ve sahada mücadelesini sonuna kadar verenoyuncularımızı kutluyorum. “dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 07:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER