EREĞLİ BELEDİYESPOR´A BİR TRANSFER DAHA

Karadeniz Ereğli Belediyespor kaleci transferini sonlandırdı. Daha önce Oğuzhan Doğar ve Seyit Kaymaz ile anlaşan eflatun beyazlılar, son olarak 19 yaşındaki genç kaleci, Sefa Edal’ı da renklerine bağladı.

EREĞLİ BELEDİYESPOR´A BİR TRANSFER DAHA

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli Belediyespor kaleci transferini sonlandırdı. Daha önce Oğuzhan Doğar ve Seyit Kaymaz ile anlaşan eflatun beyazlılar, son olarak 19 yaşındaki genç kaleci, Sefa Edal’ı da renklerine bağladı.

Yeni sezon öncesi transferler çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor, kaleci transferine yönelik çalışmalarını noktaladı. Eflatun beyazlı takım, Oğuzhan Doğar ve Seyit Kaymaz’ın ardından, daha önce Gençlerbirliği A2 ve Hacettepe U19 takımlarının formasını giyen 19 yaşındaki genç kaleci Sefa Erdal’ı da renklerine bağladı.

Kulüp ve Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, ve Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay ile bir araya gelen genç kaleci ile her konuda anlaşılırken Uysal, transferin hayırlı olmasını diledi.

Sefa Erdal’da, hedefinin Ereğli Belediyespor’da başarılı olmak ve Ereğli Belediyespor formasını uzun süre terletmek istediğini söyledi.

Genç kaleci, Uysal ve Atay’ın yanı sıra, Antrenör Taner Demirbaş ve Belediye Meclis Üyesi Fevzi Mazlum ile birlikte objektiflere poz verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER