EREĞLİ FUTBOLLA BÜYÜYECEK

EREĞLİ FUTBOLLA BÜYÜYECEK

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Meclis üyesi ve Eski futbol Antrenörü Necat Bakan, geçtiğimiz hafta piramit Cafe de düzenlenen toplantıyı değerlendirdi.

BASINIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

TEK ÇATI ALTINDA TOPLANMAMIZ LAZIM

FUTBOLUN İÇİNDE OLAN İNSANLAR, ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAN İNSANLARDIR

İŞ ADAMLARIMIZI FUTBOLDAN KÜSTÜRDÜK

BU TOPLANTI EREĞLİ FUTBOLUNA ÇOK BÜYÜK MESAJ VERMİŞTİR

KULÜP YOK, KULÜPLERİMİZ VAR

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2012, 08:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
seyirci
seyirci - 12 yıl Önce

necat hocam bu toplantıların devamı gelsin .zaten sizden başka ereğlide futbolla ilgilenen yok.inşallah bu yaptığınız ereğlimize faydası olur sizede faydası olur.inşallah kaçırdığımız bal ligini hata yapılmazsa bu sezon yakalarız.yazınızı okudum birlikteliği sağladığınızı görüyoruz.iyi bir komisyon oluşturacağınıza canı gönülden inanıyoruz.komisyonun hızlı bir şekilde çalışmasını istiyoruz.sonuçta ereğli futbolu kazansın.

türübün
türübün - 12 yıl Önce

yazık yazık nüfusumuzun yüz bini geçti ama futbolda bu sene devreği geçemedik ama onlarıda tebrik etmek lazım.2 seneden beri yapılan hatalar inşallah bu sene yapılmaz.beklediğimiz bal ligine kavuşuruz.aslında bank asya liginde olmamız lazım ama bal liginede razıyız.teşekkürler necat hocam arkanızdayız.senden başka ereğli futbolunu düşünen yok.oluşumun devam etmesini istiyoruz.bu oluşuma kim katkı sağlıyosa hepsine teşekkür ederiz.

takip
takip - 12 yıl Önce

yeter yeter yeter...bala çıkacak kaliteli takımı kuralım seyirci tam destek verir.bu sene bu fırsatı kaçırmayalım.kaçırırsak eğer bundan sonra çıkmamız meçhul olur.necat hocam heyecanını kaybetme tam destek...

futbol sever
futbol sever - 12 yıl Önce

ismail hocam 2 seneden beri inat ediyosun inadından vazgeç tarihe geçmek istiyosan ereğlide oluşan futbol oluşumunun desteğini alman lazım...güzel bi kadro kurup balı hedeflersin.bala çıkamadıktan sora başarısızlıktır.

SIRADAKİ HABER