Ereğli, Türkiye Şampiyonu oldu

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından Adana’da düzenlenen Oturarak Voleybol Türkiye Kupası’nda Kdz. Ereğli Paravolley takımı Türkiye şampiyonu oldu.

Ereğli, Türkiye Şampiyonu oldu

Kdz.Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı 7- 9 Aralık 2018 tarihleri arasında  Adana da düzenlenen  TBESF Paravolley Türkiye Kupası final müsabakalarında mutlu sona ulaşarak Türkiye Şampiyonu oldu. Ereğli Belediyespor’lu 3 oyuncu da turnuvanın enleri ödüllüne layık görüldü.

Kdz.Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı Adana da düzenlenen Karabük, Alaplı , Adana, Karaman, Kahramanmaraş tan takımların  katılım sağladığı TBESF Paravolley Türkiye Kupası final müsabakalarında mutlu sona ulaşarak Türkiye Şampiyonu oldu.
 İlk maçında ev sahibi Adana yı 3-0, ikinci maçında  Karabük ü 3-1, üçüncü maçında ise Alaplı Alges i 3 - 0 mağlup ederek finale yükselirken, finalde bir kez daha ev sahibi Adana ile karşılaştı.
Bu karşılaşmayı da 3-0 kazanan Kdz.Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı 2. kez Türkiye Kupasının sahibi oldu.
Ereğli Belediyespor’lu oyuncular dan  Onur Yıldırım En iyi Pasör, Tarkan Atik En iyi Blokcu , Mehmet Yılmaz ise en değerli oyuncu seçildi.

İHA

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2018, 22:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER