Futbol turnuvası Başladı

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi’nce organize edilen, “2. Türk Metal Sendikası Futbol Turnuvası” başladı.

Futbol turnuvası Başladı

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi’nce organize edilen, “2. Türk Metal Sendikası Futbol Turnuvası” başladı.

Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, 25 Eylül 2014’de Erdemir Stadı’nda oynanan açılış maçı öncesinde yaptığı konuşmada, Sendikanın kuruluşunun 50. yılı anısına geçen yıl başlatılan turnuvanın gelenekselleştirildiğini söyledi.

Bu tür organizasyonların, çalışanların moral, motivasyon, kaynaşma ve paylaşma duygularını daha da arttırmak amacı ile yapıldığını belirten Odabaş, şöyle dedi:

“Sendikamız genel merkezi öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz çeşitli sosyal ve sportif faaliyetlerden biri de futbol turunvamızdır. Bu turnuvanın da geçen yıl olduğu gibi centilmenlik içinde tamamlanacağından eminim. Oyuncu arkadaşlarımdan tek isteğim, kazanma isteklerinin yanı sıra sakatlanmaya varacak hareketlerden kaçınmalarıdır. Turnuvaya katılan takımlarımıza ve oyuncularımıza başarılar diliyorum.”

Odabaş, Metal-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Özdemir, Sendika Şube Sekreteri Metin Ercan, yönetim kurulu üyeleri, futbol komitesi üyeleri ile Erdemir işçileri oynanan karşılaşmaları izledi.

İLK 2 MAÇ OYNANDI

Ersem, Metal-Koop, SGS Karuma Güvenlik Müdürlüğü, Teknik Hizmetler ve Erenco, Nakliyat ve pazarlama Müdürlüğü, Sıcak Haddehaneler Direktörlüğü, Soğuk Haddehaneler Direktörlüğü, Yardımcı İşletmeler Direktörlüğü, Çelik Üretim Direktörlüğü, Demir Üretim Direktörlüğü, Atölyeler Bakım Direktörlüğü’nden oluşan 11 takımın katıldığı turnuvanın ilk karşılaşmasında; Çelik Üretim Direktörlüğü, Metal-Koop’u 5-1, ikinci karşılaşmada ise Atölyeler Bakım Direktörlüğü, Teknik Hizmetler ve Erenco’yu 5-0 yendi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2014, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER