Futbol turnuvasında tekmeler havada uçuştu!

ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde, geçen Ramazan Bayramı'nda çıkan kavga nedeniyle ertelenen köy takımları arasındaki turnuva, çıkan yeni bir kavga nedeniyle bir kez daha ertelendi.

Futbol turnuvasında tekmeler havada uçuştu!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kaptaş Köyü’nde düzenlenen köyler arası futbol turnuvasında sopalar tekmeler havada uçuştu. O anlar cep telefonu ile görüntülenirken, ellerine sopa alan kadınlar turnuva komitesine saldırırken, bazı oyuncular ise sinirlerini kale ağlarında çıkardı.
İddiaya göre Kaptaş Köyü’nde düzenlenen köyler arası turnuvada Kocaali Köyü ile Çayırlı Köyü arasında oynanacak olan müsabaka öncesinde turnuva komitesi ile tartışan Kocaalispor’da oynayan 2 sporcu kurallar gereği maçtan men edildi. Durumu öğrenen sporcular yeniden komite ile tartışmaya başlayınca, Kocaali köyünü tutan kadın seyircilerinde tartışmaya karışması sahayı bir anda karıştırdı. Kocaali köyünü tutan kadın seyirciler ellerindeki sopalarla komiteye saldırırken, durumu gören Kocaali köyü sporcuları da komite görevlilerine saldırdı. Ortalık bir anda karışırken, diğer futbolcu ve taraftarlar kavgayı ayırmak için araya girdi. Sinirini alamayan sporcular kale filelerini yırttı. Yaklaşık 15 dakika süren kavga Kocaali köyü sporcu ve taraftarlarının sahadan ayrılması ile son buldu. Yaşana olayda darbe alan birkaç kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Komite üyeleri turnuvayı erteledi. Olayın Jandarma ekiplerine haber verilmesi ile Turnuvanın tamamen iptal edilmesi ile ilgili girişimlerin başlandığı öğrenildi. 
Kaptaş köyünde Ramazan Bayramı nedeniyle köyler arasında düzenlenen dostluk turnuvasında Haziran ayında, Bayramın 3. Günü sahaya Abdi Köyü ile Üveyikli Köyü takımları arasında oynanan karşılaşmada oyuncuların birbirine sert girmesi yüzünden kavga çıkmış, çıkan olaylar nedeniyle turnuva ertelenmişti.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2019, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER