Futbol Yaz Okulu'nun startı Verildi.

Kdz. Ereğli Belediyespor yaz spor okulunu açtı

Futbol Yaz Okulu'nun startı Verildi.

Zonguldakın Ereğli ilçesi Belediyespor Kulübü Yaz Futbol Okulunu açtı. 6 ila 15 yaş arası genç yeteneklerin katıldığı yaz kursu, 11 Ağustos tarihine kadar devam edecek.
Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü, her yıl olduğu gibi bu yılda Futbol Yaz Okulu açtı. Startı bugün Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal tarafından verilen 11 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan Yaz Futbol Okuluna, yaşları 6 ila 15 arasında değişen genç yetenekler katılıyor.
Kdz. Ereğli Belediyespor Futbol Yaz Okulunun startı Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal tarafından verildi. Yaşları 6 ila 15 arasında değişen genç yeteneklerin katılımı ile gerçekleşen Yaz Futbol Okulunun başlama vuruşunu yapan Başkan Uysal, genç yeteneklerle bir süre futbol oynadı.
Amacımız alt yapımıza yetenekli sporcular kazandırmaktır diyen Uysal, velilerle de bir süre sohbet etti.
11 Ağustos tarihine kadar sürecek yaz futbol okulu Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 09.00 ile 12:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Bir süre önce başlayan kayıtlar, 8 Temmuz Cumartesi gününe kadar Kışlada ki kulüp tesislerinde kabul edilecek.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER