Galatasaray'ın 22'nci şampiyonluğu böyle kutlandı!..

Galatasaray'ın 22'nci şampiyonluğu böyle kutlandı

Galatasaray'ın 22'nci şampiyonluğu böyle kutlandı!..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Galatasaray Taraftarlar Derneği’nde “22. Şampiyonluk Balosu” düzenlendi.
Kırmacı (Kemer) Mahallesi mevkisindeki Fabrika Tim’s Salonu’ndaki gece, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in, gönderdiği video mesajı ile başladı.
Geceye katılan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Banu Vahapoğlu Akgün, yaptığı konuşmada, taraftarlarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, şunları söyledi:
“Çok zor bir yıldı, çok zor kazanılmış bir şampiyonluktu. Ama Galatasaray bu şampiyonluğu hak etti. Bugün de güzel şekilde bu şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Ama şimdiden 23. Şampiyonluk hazırlıklarına başladık. Eminiz önümüzdeki yıl 23. Şampiyonluğu da hep beraber kutlayacağız. 22. Şampiyonluğu kazandıran başta Fatih Terim Hocamız olmak üzere, teknik ekibe ve futbolcularımızı, başkanımız ve yönetim kurulu olarak tebrik ediyoruz. Tabi ki en büyük tebriği de siz Büyük Galatasaray taraftarları hak ediyor. İyi ki varsınız. En büyük Galatasaray.”

BAŞKAN ŞEN: ÇÜNKÜ BİZ GALATASARAYIZ
Karadeniz Ereğli Galatasaray taraftarları Derneği Başkanı Timur Şen de, başarıları uluslar arası boyuta ulaşan bir kulübün derneği olduklarını hatırlatarak, şöyle dedi:
“Belli bir kitleniz, takipçiniz, hatta kısıtlı imkanlarınız da olabilir. Şayet 100 yıllık bir camiayı temsil ediyorsanız, sorumluluğun yükünü omuzlarınızda taşıyarak, geçmişten geleceğe ışık olmak ve yön verebilmek için sosyal sorumluluk projeleri üretip, katkı sunarak, camianızın kültürünü aşılayarak, insanlığa ‘sporun elçileri olarak’ hizmet edeceksiniz. Çünkü spor kardeşliktir, birlikteliktir, paylaşmaktır, üretmektir. Başkomutan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ahlaklı, zeki ve çevik olabilmektir. Bu zihniyetimizle kan bağışından, LÖSEV, Organ kan bağışı kampanyasına, özel okul sınıf projesinden, Devlet okulundaki sınıfımızın eğitim ve öğretim safhasına, kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerine, acil ihtiyaç çağrılarına, spor kardeşliği ile toplum duyarlılığının ilçe sorunlarına çözüm sağlamalarına kadar mal olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Biz Galatasarayız, camiamızın kültür binasının bekçileriyiz.”

GÖKÇE KIRGIZ BÜYÜLEDİ
Şen tarafından, geceye katılan onur konuklarına ve desteklerinden sunumu ile devam etti.
Galatasaray’ın 2018-2019 Lefter Küçükordinaryus Spor Toto Süper Ligi Kupası ile aynı sezonun Türkiye Kupası’nın salona girişi ile yaşanan coşku, ses sanatçısı Gökçe Kırgız’ın seslendirdiği şarkılarla devam etti.

Geceye getirilen Galatasaraylı futbolcuların imzalarının bulunduğu formaları ise "Galatasaray Formasına paha bBiçilemez" düşüncesiyle satışa çıkarılmadı. Formalar, derneğe katkılarından dolayı Hayırsever Zuhal Yılmaz ile Erdal ve Ümit Akbaba'ya hediye edildi.
Geceye, eski Galatasaray futbolcuları Evren Turhan, Erkan Engin, Karadeniz Ereğli RotarKulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Aykut Ateş, Tuzla Galatasaray Taraftarları Derneği yönetimi, Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Kürşat Yılmaz, Sanayici işadamları Yüksel Balcı, Tümay Bakkaloğlu ile Galatasaraylılar katıldı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2019, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER