GALATASARAY KDZ EREĞLİ TARAFTARLARI DERNEĞİNDEN İFTAR YEMEĞİ

Galatasaray Kdz Ereğli Taraftarları Derneği tarafından geleneksel iftar yemeği düzenledi.

GALATASARAY KDZ EREĞLİ TARAFTARLARI DERNEĞİNDEN İFTAR YEMEĞİ

gundemeregli.com-Galatasaray Kdz Ereğli Taraftarları Derneği tarafından geleneksel iftar yemeği düzenledi.

Polis evinde düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Kdz Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago, Ak Parti Kdz Ereğli Meclis üyesi Ayhan Atay, Galatasaray Kdz Ereğli taraftarları Derneği Başkanı Cevdet Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Kdz Ereğli taraftarları Derneği Eski Başkanı Özgür Barış Huzur evi sakinleri ile Kdz Ereğli bulunan taraftar dernekleri temsilcileri katıldı.

Galatasaray Kdz Ereğli Taraftarları Derneği yeni Başkanı Cevdet Öztürk iftar davetine katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında Türkiye şampiyonu olan Kdz Ereğli Belediye Spor Yıldız Kızlar Futbol Takımını kutlayarak, kazandırdıkları başarıdan dolayı teşekkür etti. Galatasaray Kdz Ereğli Taraftarları Derneği adına Ak Parti Meclis üyesi Ayhan Atay tarafından Kdz Ereğli Belediye Spor Yıldız Kızlar Futbol Takımı Teknik Direktör Nejat Bakan’a bir plaket verildi.

ESKİ BAŞKANA PLAKET

Geçtiğimiz günlerde ailesinin sağlık problemleri sebebiyle görevinden ayrılmak zorunda kalan Galatasaray Kdz Ereğli Taraftarları Derneği eski başkanı Özgür Barış’a bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek yönetim kurulu adına yeni başkan Cevdet Öztürk tarafından bir plaket takdim edildi.

Özgür barış ise yaptığı konuşmada iftara katılanların Ramazan ayını kutlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi; Burada olmanın mutluluğunu yaşıyorum her zaman, çok güzel bir yönetim kadrosu ile çıktık karşınıza, böyle güzel bir yönetim kadrosunun yanında olmak beni her zaman gururlandırdı, onurlandırdı, bayrağı da Cevdet arkadaşıma teslim ettim. O benden daha iyi noktalara taşıyacağı için yola çıktı, ekip olarak yola çıktık. Biz inanıyoruz ki Galatasaray sevgisini Kdz Ereğli’sin de çok daha iyi yerlere getirmek, bu sevgiyi bu sınırların dışına taşımak. Biz inanıyoruz ki Galatasaray sevgisini taşıyan herkes bu yolda bizimle yürüyecek. Omuz omuza, kol kola yürüyeceğiz. Biz inanıyoruz ki Galatasaray’ın her türlü başarısı bizim başarımız olacak. Bizim başarımız onları temsil edecek. Kdz Ereğli’sinde Türkiye Şampiyonu olmuş takımımızı da ayakta alkışlıyorum, iyi geldiler, iyi varlar, iyi ki şampiyon oldular. Ereğli’mizi çok güzel temsil ediyorlar onlara da bu yolda başarılar diliyorum ve en önemlisi bu yolda birlikte çıkan bir dediğimi iki yapmayan, benimle beraber misin dediğimde düşünmeden evet diyen yönetim kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz sloganıyla çıktık. 16 tane başkanım var bu dernekte, ben inanıyorum ki onlar bu bayrağı çok iyi yerlere taşıyacaklar, o büyük alkışlarını bu büyük yönetime olsun sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız ‘’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 08:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER