Galibiyet serisi İstanbul'da devam etti

Zonguldak Kömürspor, 28. Hafta Anadolu Üsküdar’a konuk oldu. Celal Bayraklı’nın düdük çaldığı maçta 2 gol, 1 kırmızı kart çıktı.

Galibiyet serisi İstanbul'da devam etti

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Galibiyet serisini sürdürdü. Üstüste evinde oynadığı Tepecikspor ve Erzurumspor maçlarını kazanarak moral depolayan Kırmızı Lacivertliler, Playoff için şansını devam ettirdi.

(CANLI ANLATIM)

Son düdük çaldı. Kırmızı Lacivertliler İstanbuldan galibiyet ile dönüyor.

GOL: Sinan Uzun 85. Dakikada farkı 2ye çıkaran golü attı. 

KIRMIZI KART: Anadolu Üsküdarda Recep Berk Elitez, 72. Dakikada hakem Celal Bayraklı tarafından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

2. Yarı başladı.

Zonguldak Kömürspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

GOL: Kırmızı Lacivertliler penaltı kazandı. Onur Eriş 41. Dakikada Zonguldak Kömürsporu 1-0 öne geçiren golü attı.

Zonguldak Kömürspor ilk 30 dakikada baskısını artırdı.

Zorlu maçta ilk düdük çaldı.

 

İLK 11LER:

Anadolu Üsküdar: Ali Alper Doğan, Karahan Yasir Subaşı, Gökhan Çalışır, Pekin Köşnek, Alihan Can, Fatih Çolak, Hasan Türk, Yunus Doğan, Murat Rüzgar, Recep Berk Elitez, Murat Akgül

Zonguldak Kömürspor: Osman Kurtuldu, Erdinç Pekgöz, Ali Temur, Okan Duran, Sefa Aksoy, Turan Yılmaz, Mert Caymaz, Anıl Akkoyun, Okan Eken, Onur Eriş, Hüseyin Yılmaz

Bu galibiyet ile puanını 42ye çıkaran Zonguldak Kömürspor 7. Sıradaki yerini korurken, evinde 10 maç sonra kaybeden Anadolu Üsküdar 29 puanda kaldı.

Zorlu maçtan galibiyet ile ayrılan temsilcimiz, Maltepe Hasan Polat stadında oynanan maçı kazanarak kalan haftalar için iddiasını sürdürdü.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2017, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER