GENÇ YETENEKLER SERTİFİKALARINI ALDI

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü bünyesinde açılan Basketbol Yaz Okulu’nun birinci dönemi sona erdi. 23 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında yaz okuluna katılan genç yeteneklere düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.

GENÇ YETENEKLER SERTİFİKALARINI ALDI

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli BelediyesporBasketbol Yaz Okulu’nda birinci dönem sona erdi. Antrenörler Barış Bahadır,Levent Ekici ve Burhan Gökalp ‘in görev yaptığı basketbol okulunda eğitim alangenç yeteneklere düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.

Çalışmaların yapıldığı Kdz.Ereğli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait Spor Salonunda döneminson çalışmasının ardından yapılan sertifika dağıtım törenine EreğliBelediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan ve SalonSporlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağlar katıldı.

Törende konuşan Ereğlispor2.Başkanı Atay, öncelikle genç yetenekler ve ailelerine teşekkür ederken,“Kulübümüz bünyesinde bulunan Minik Kız ve Erkek Basketbol takımlarımızıngeride kalan sezonda ortaya koydukları mücadele ve elde ettikleri başarılarbize gurur verdi. Bu anlamda Basketbol Yaz Okulunu da önemsedik. Hocalarımı bukonuda çok istekli ve arzulu onlara da siz katılımcıların huzurunda teşekkürediyorum.” dedi.

Daha sonra katılımcılara sertifikalarıEreğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydanve Salon Sporlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağlar tarafındanverildi.

Öteyandan Basketbol okulunda ikinci dönem 14 Temmuz - 8 Ağustos, 3.dönem ise 11Ağustos-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Söz konusu kurslara yaşları7 ila 15 arasında değişen genç yetenekler kayıt yaptırabilecek. Basketbolokuluna ilişkin kayıtlar Beyçayırı Stadı´nda bulunan Belediyespor Alt Yapı Tesislerindekabul ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER