Gümeli kapalı spor salonu 1 aya hazır

Alaplı İlçesi Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, yapımı devam eden kapalı spor salonun inşaatının bir ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Gümeli kapalı spor salonu 1 aya hazır

gundemeregli.com-Alaplı İlçesi Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, yapımı devam eden kapalı spor salonun inşaatının bir ay içinde tamamlanacağını söyledi.


Kapalı Spor salonunun Gümeli Beldesinde büyük bir eksikliği gidereceğini belirten Saydam, “Kapalı spor salonunun beldeye yapılması için büyük mücadeleler verdik. Yapımı devam eden kapalı spor salonu çok amaçlı bir sosyal tesis olacak. İnşaatın çatısı kaplandı, dış ısı izolasyonu ve boya işlemleri bitti, kaba inşaatı tamamlandı. İç ince inşaatı devam etmektedir. Kapalı Spor salonu 250 kişilik oturma kapasitesiyle sinema, tiyatro, konferans ve diğer sosyal etkinlikler için kullanılacak, beldemizin en önemli sosyal tesislerinden biri olacaktır. Beldede yaşan iki bin kişiye hizmet verecek salonumuz yaklaşık 30 yada 45 gün içinde tamamlanmış olacak. Kapalı Spor Salonu çevre düzenlemesi çalışmaları inşaatının yapımını üstlenen Demirer İnşaat Halil Demirer tarafından yapılacak. Gümeli Kapalı Spor salonu inşaatının yapımından bu aşamaya gelinceye kadar bizlerden desteğini esirgemeyen başta Zonguldak Valisi Ali Kaban’a, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’a, bölge milletvekillerimize, Gençlik Spor Bakanlığı ve personeline yüklenici firmaya teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 20:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER