GÜMÜŞHANESPOR: 4 - ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: 2

GÜMÜŞHANESPOR: 4 - ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: 2

Kırmızı-Lacivertli ekibin  sondan  ikinci sırada bulunan rakibine farklı yenilmesi taraftarlarını üzdü. En az 1 puan hedefi ile deplasmana giden Zonguldak Kömürspor, rakibi karşısında  hiçbir varlık gösteremedi  ve adeta hayal kırıklığı yarattı.

 Ligin 2’inci haftasında  İngölspor’u 1-0 yenen Gümüşhanespor, tam 12 hafta sonra Zonguldak Kömürspor’u yenerek  galibiyet hasretine son  verdi.

Bu sezon ilk kez bir maçta kalesinde 4 gol görev  Zonguldak Kömürspor, camiayı şok sokarken büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 14’ünücü hafta maçında deplasmanda  Gümüşhane ile karşılaştı.

Gümüşhane Yenişehir stadyumda  oynanan maçı İstanbul Bölgesinden Burak Taşkınsoy yönetti.

Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz  maça;  

 Taha Cengiz Demirtaş, Hakan Çevik, 

Murat Türkkan, Emre Kara, Ali Fırat Okur, Berkan Akdeniz, Aykut Emre Yakut, Oktay Pop, Neşet Can Bellikli, Ahmet Hakan Demirli, Sinan Uzun

İlk 11 ile  başladı. Rakibi karşısında kötü bir oyun sergileyen Zonguldak Kömürspor ilk yarışı 1-0 geride kapattı. Maçın ikinci yarsı  ev sahibi Gümüşhane’nin üstünlüğünde geçti.  Son bölümlerde gelen karşılıklı gollerle  müsabaka 4-2 Gümüşhane’nin üstünlüğü ile tamamlandı.

Bu maçtan önce sadece 1 galibiyeti bulunan ve puan cetvelinin son sıralarında yer alan Gümüşhane karşısında  4 gollü  yenilgi alan Zonguldak Kömürspor, taraftarlarını  hayal kırıklığına uğrattı.

 Bu müsabaka sonrası 12 puanda kalan Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinin 12’inci sırasına geriledi.

Ligdeki ikinci galibiyetini alan Gümüşhanespor ise  6 puanla 18’inci sırada yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2020, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER