Hedef, Altınordu altyapısına çocuk vermek

Hedef, Altınordu altyapısına çocuk vermek

Türk Futbolunun Altın Madeni Altınordu FK Futbol Okulları, Kdz. Ereğli Futbol Okulu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kısa bir süre önce Ereğli’de açılan Altınordu FK Futbol Okulu çalışmalarına Gülüç 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Halı saha tesislerinde 4 grup halinde devam ediyor. Öğrencilerini senede 4 kere Altınordu’ya götüreceklerini, öğrencilerinin sayısının 60’a ulaştığını ve 5-15 yaş grubu kabul ettiklerini ifade eden ABFO (Altınordu FK Futbol Okulları) Kdz. Ereğli Bölge sorumlusu Tarkan Atik açıklamada bulundu.

Tarkan Adik açıklamasında; “ Altınordu altyapının en iyisi İzmir takımı gerçekten bu işin duayeni kendileri. İnanılmaz tesisleri var. Bizde Ereğli’ye bu markayı kazandırdığımız için hocalarımla birlikte çok mutluyuz. İlerleyen zamanlarda senede 4 kere Altınordu’ya çocuklarımızı götüreceğiz altyapıya. Orada bütün çocuklarımız tek tek bütün deneyimli hocalar eşliğinde hepsi değerlendirilecek. Önce tatbikî iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu çerçevesinde ilerliyoruz. Bu çerçeve de Ereğli’mizden Altınordu’nun altyapısına çocukları verirsek bütün hedefimiz bu. Eminim ki de vericez. Çünkü bu potansiyel Ereğli’de var. Tek hedefimiz buradan Altınordu’nun alt yapısına çocuk vermek.”

“Şuan 4 grup halinde çalışıyoruz. Çok iyi başladık Ereğli’de altyapıya. 5, 13, 14, 15 yaşa kadar çocuk kabul ediyoruz. Tek yapmak istediğimiz yetenekli çocuklarımızı bulmak ve Türk futboluna kazandırmak. Bunun için inanılmaz mücadele ediyoruz. Gülüç’te 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde çalışmalarımız devam ediyor. Herkesi bekleriz. Antrenmanımızı seyretmeye, katılmaya herkesi davet ediyorum. İlla gelip kayıt olacak diye bir şey yok. Çocuklar gelip antrenmana da çıkabilirler, görebilirler, bakabilirler. Ondan sonra kararlarını verebilirler.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER