Hedef şampiyonluk!..

Hedef şampiyonluk!..

Hedef şampiyonluk!..

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediye spor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Başarılı antrenör Zafer Şahin, sezon öncesi yaptığı ilk açıklamada; “26 maç varsa tamamını kazanıp şampiyon olmak istiyoruz, başka bir hedefimiz yok” dedi.

GÜNDE ÇİFT İDMAN

Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadele eden temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediye spor, 2018-2019 Sezonunu ilk antrenmanını Erdemir Stadyumu’nda Antrönör Zafer Şahin yönetiminde gerçekleştirdi. Düz koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışma yapıldı. 
İdmanına izinli olan Can Avcı dışında 22 oyuncu katıldı. Ereğli ekibi çalışmalarını, Avcı’nın yarın (2 Ağustos) kadroya dâhil olması ile birlikte 23 kişilik oyuncu kadrosuyla, sabahları Şehit Vefa Karadurdu Stadı(Bey çayırı Stadı) akşamları ise Erdemir Stadı’nda olmak üzere günde çift idmanla çalışmalarını sürdürecek.
Bayram arifesine kadar ilçede hazırlanacak eflatun ve beyaz renklere sahip takım, 3 günlük bayram iznin ardından yeniden toplanarak Bolu’ya kampa gidecek. 
Burada 15 gün sürecek çalışmanın ardından ise 29 Ağustos’ta yapılacak Türkiye Kupası İlk Tur Eleme Maçını oynayacak Ereğli Belediye spor, Bolu kampına devam edecek. Takım, 21 Eylül’de başlayacak ilk hafta maçı için hazırlıklarını kaldığı yerden Ereğli’de sürdürecek.

ŞAHİN: "BÜTÜN MAÇLARIMIZI KAZANIP ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Başarılı Antrenör Zafer Şahin, yaptığı değerlendirmede, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Önceki sezonda ise şampiyonluğu hakem hatası yüzünden kaybettiklerini belirten Şahin, şöyle dedi:“Yeni sezon takımımıza hayırlı olsun. Kadromuz fena değildi, geçen sezon ben geldikten sonra fena geçirmedik. Ama takıma takviyeler yaptık. Bu ligin iyi, karakterli oyuncularını aldığımızı düşünüyorum. Hedefimiz tabi ki şampiyonluk. 26 maç varsa tamamını kazanıp şampiyon olmak istiyoruz, başka bir hedefimiz yok. Çalışmalarımızı da bu şekilde sürdüreceğiz. 
Geçen sene kaçan şampiyonluk kıl payıydı ama busene işi teferruata, ayrıntıya bakmaksızın mücadele edeceğiz. Geçen sezon Kırşehir maçında hakem faciası ile şampiyonluğu verdiğimizi düşünüyorum. Hala öyle düşünüyorum. Ancak hiçbir bahaneye sığınmadan bütün maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız.” 
Taraftarın itici güç olduğunu ifade eden Şahin, 12’nci adama mesaj vererek, “taraftarımızdan, geçen sene sağladığı havayı daha da arttırarak bizi desteklemelerini istiyorum. Zaten stat büyüdü, bu yıl daha da büyütmek istiyorum. Tabi ki her şey onlara kalmıştır” dedi.

BAKLAVA İKRAM ETTİLER

Öte yandan, stada gelen Genç Ereğlililer Taraftar Grubu ve çok sayıda taraftarda ilk antrenmanı takip etti. İdman sonrası ise futbolculara baklava ikram edildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER