Hedef yeni sezonda yeni tesis...

Hedef yeni sezonda yeni tesis...

Hedef yeni sezonda yeni tesis...

Zonguldak Kömürspor'un Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir gündeme dair açıklamalarda bulundu
Zonguldak Kömürspor'un Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, bu sezon Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynamayabileceklerini söyleyerek, tesis konusunda da yeni sezonda mevcut tesisde kalmayacaklarını söyledi. 
''10 Haziran'da kongreyi yapmayı planlıyoruz''
Zonguldak Kömürspor'un Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, ''10 Haziran'da kongreyi yapmayı planlıyoruz. Yönetime katkı verecek kişileri yönetime alacağız. Yönetim sayısını da düşüreceğiz. Mevcut Başkan Süleyman Caner'le yola devam etmek istiyoruz. O bu takımın olmazsa olmazlarından. Onun bu takıma katkılarını görmezden gelemeyiz. Şuan için bir sorun yok. İnşallah kongreden sonra herşey daha güzel olacak.
''Önceliğimiz alacakları olan oyuncuların parasının ödemesi''
Önceliklerinin alacakları olan oyuncuların parasının ödenmesi olduğunu ifade eden Demir, ''Şuanda önceliğimiz iç transfer. Oyuncuların alacakları ile uğraşıyoruz. Hiç bir oyuncumuzun alacağı kalmayacak. Bizle yola devam etmek isteyen herkesle yola devam edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın Zonguldak Kömürspor'da kimsenin parası kalmaz. Bunun içinde kaynak arıyoruz. İnşallah yeni sezona kadar alacakları olan herkesin parası öndecek''diye konuştu.
''Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu ve tesisle ilgili gelişmeler var''
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sahayı komple yenilemeyi düşünüyor. Bu sezon belki de mevcut sahada oynamayabiliriz. Bunu kongreden sonra karar vereceğiz. Tesisle de ilgili  bu sezon kendi tesisimizde kalmayı düşünmüyoruz. Onunla da ilgili yazışmalarımız devam ediyor. Bir kaç güne kadar nerede kalacağımızla ilgili konuyu açıklayacağız. Elimizde bir kaç alternatif var. İnşallah oyuncuların rahat edecekleri bir yerde kalacağız.''

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2019, 01:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER