Hentbol takımına ´Kartal´ desteği

Hentbol takımına ´Kartal´ desteği

Hentbol takımına ´Kartal´ desteği

Zonguldakın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Balı sporbünyesinde Hentbol bayan takımı kuruldu. İdmanlarını Kapalı spor salonundagerçekleştiren Hentbol takımını ziyaret eden Beşiktaş taraftarları derneğiBaşkanı Tarkan Adik ve Yönetim kurulu üyeleri, sporculara ayakkabı hediye etti.

Ereğli de bir çok spor branşında faaliyet gösteren Balıspor da bayan hentbol takımı kuruldu.Yaklaşık 30 sporcunun yer aldığı hentbol takımı, Gençlik ve SporBakanlığı kapalı spor salonunda çalışmalarına başladı. Balı spor başkan OsmanYavuz sporcuları ziyaret ederek sporculara başarılar diledi. Yavuz kurulanhentbol bayan takımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, genç kızlarınspor yapmalarına imkan ve olanak sağlamak amacıyla takımı kurduklarını,yaklaşık 30 sporcu ile belirledikleri hedeflere ulaşmak için çalışmalarabaşladıklarını, sporcularına da bu bağlamda güvendiklerini söyledi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI DERNEĞİNDEN SPORCULARA AYAKKABIHEDİYESİ

Kapalı spor salonunda çalışmalarını sürdüren Balı sporhentbol bayan takımını Ereğli Beşiktaş taraftarları derneği Başkanı Tarkan Adikve Yönetim kurulu üyeleri, ziyaret etti. Sporculara ayakkabı hediye edenyönetim adına konuşan Dernek Başkanı Tarkan Adik Bizler sporun herkaresinde yer almak istiyoruz. Bugün burada Balı Spor bünyesinde yer alan bayanhentbol takımı sporcularına ziyaret gerçekleştirdik. Onların idmanlarınıseyrettik. Kendilerine de ayakkabılarını hediye ettik. İnanıyorum ki yenikurulmasına rağmen bu takımın ilerleyen zamanlarda büyük başarılara imza atacaklarınainancımız tam dedi.

BAŞKAN OSMAN YAVUZDAN DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Beşiktaş taraftarları Derneği yönetimine hentbol takımınakarşı yaptıkları jestten dolayı teşekkür eden Balı Spor Başkanı Osman YavuzBeşiktaş taraftarları Derneğinin çalışmalarını bugüne kadar hep yakındantakip ediyorduk. Ancak kendileri bugün bizleri ziyaret ederek bizlerionurlandırdı. Oyuncularımızı da unutmayarak kendilerine ayakkabı hediyeettiler. Jestlerinden ve spor camiasında yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayıbaşta başkan Tarkan Adik olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri ve derneküyelerine teşekkürü bir borç biliyorum dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2016, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER