İLGİNÇ SONUÇ

İLGİNÇ SONUÇ
gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası’nın kuruluşunun 50. Yılı dolaysıyla, Erdemir Stadı’nda 10 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvada yarı finale kalan 4 takım belli oldu.

16 Eylül’de oynanan ilk çeyrek final karşılaşmalarda Atölyeler Bakım’ı 1-0 yenen Liman Nakliyat Pazarlama ile METAL-KOOP’u 6-0 farklı yenen Sıcak Haddehaneler, yarı finale ismini yazdıran 2 takım oldu.

17 Eylül’de oynanan çeyrek final ilk karşılaşmasında da Soğuk Hadde Haneler ile Yardımcı İşletmeler karşı karşıya geldi.  Normal süresi 1-1 beraberlikle tamamlanan karşılaşmada gidilen penaltı atışlarında rakibine 5-3 üstünlük sağlayan Yardımcı İşletmeler yarı finalin 3. takımı olarak ismini yazdırdı.
 İLGİNÇ SONUÇ

Aynı gün yarı finalin 4. takımının belirleneceği karşılaşma ise Çelik Üretim ile Koruma SGS karşı karşıya geldi.

Çeyrek finale kadar kalesinde gol görmeyen turnuvanın favori takımlarından Çelik Üretim, özelliğini bu maçta da gösterdi ve normal süresi 0-0 biten karşılaşmada penaltı atışlarına gidildi.

Ancak çeyrek final maçına kadar yenilgi olmayan ve kalesinde gol görmeyen Çelik Üretim, 3 penaltıyı gole çevirirken, rakibi Koruma SGS ise 5’te 5 yaptı ve yarı finalin 4. takımı oldu. Bu sonuçla Çelik Üretim de “karşılaşmaların normal sürelerinde gol yemeden çeyrek finale kadar çıkan ve elenen takım” oldu.
 YARI FİNAL EŞLEŞMESİ

Diğer yandan 18 Eylül’de  Baş Temsilcilik Binası’nda yarı final kuraları çekildi.

Sendika Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen’in çektiği kura sonucu; Yardımcı İşletmeler-Liman Nakliyat Pazarlama, Sıcak Haddehaneler- Koruma SGS eşleşti.

Yarı final maçları 20 Eylül (Bugün) oynanacak  turnuvanın final karşılaşması ise 24 Eylül’de yapılacak. Final karşılaşmasının saati ise daha sonra duyurulacak.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER