Kamp sona erdi

BAL Ligi 11.Grupta mücadele edecek olan Kdz.Ereğli Belediyespor’un, 10 gün süren Gerede kampı tamamlandı .

Kamp sona erdi

BALLigi 11.Grupta mücadele edecek olan Kdz.Ereğli Belediyespor’un, 10 gün süren Gerede kampı tamamlandı .

Cuma gününü izinli olarak geçirecekeflatun beyazlılar, Cumartesi günü öğleden sonra bir araya gelerek, sezonun ilkhaftasında oynayacağı Kozlu Belediyespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerindesürdürecek. Kampın son gününde Sultangazispor ile oynanan hazırlık maçını 1-0kaybeden Ereğli Belediyespor’da Antrenör Taner Demirbaş, Gerede kampının olumlugeçtiğini söyledi.

BölgeselAmatör Lig 11.grupta mücadele edecek olan Kdz.Ereğli Belediyespor’un 10 günsüren Gerede kampı tamamlandı. Sabah idmanının ardından Gerede’den ayrılaneflatun beyazlılarda Antrenör Taner Demirbaş, takıma 1 gün izin verirken, 14Eylül Pazar günü oynanacak Kozlu Belediyespor maçı hazırlıklarına Cumartesigünü öğleden sonra  yapılacak idman iledevam edileceği açıklandı.                                                                          

KAMP OLUMLU GEÇTİ

Gerede kampında iyi bir çalışmaortamı bulduklarını söyleyen Antrenör Taner Demirbaş, 10 günlük kampınıtamamladıklarını belirtti. Gerek Ereğli’de oynanan ve 2-1 kazanılanSakaryaspor, gerekse Gerede kampında kazanılan 1-0’lık Nigde Belediye ve 2-0’lıkGebze ve 1-0’lık Sultangazi mağlubiyetlerinin yeni sezon sezon için bir ölçüolmamasını karşın lig öncesi iyi provalar olduğunu söyleyen Demirbaş,“Oyuncularımızı kamp süresince gözlemleme fırsatımız oldu. Tüm oyuncularımızahazırlık maçlarında şans verdik. İlk hedefimiz yeni sezona galibiyetlebaşlamak. ”dedi.                                                                                                                                       

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 06:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER