Kdz. Ereğli Belediyespor :2-0 :Büyükçekmece Belediyespor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11.grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, sezonun 3.haftasında konuk ettiği grubun güçlü takımlarından Büyükçekmece Belediyespor´u, 49.dakikada Sezai Kaba ve 79.dakikada Mert Arabacı´nın attığı gollerle 2-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Kdz. Ereğli Belediyespor :2-0 :Büyükçekmece Belediyespor

BölgeselAmatör Lig (BAL) 11.grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, sezonun3.haftasında konuk ettiği grubun güçlü takımlarından BüyükçekmeceBelediyespor´u, 49.dakikada Sezai Kaba ve 79.dakikada Mert Arabacı´nın attığıgollerle 2-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Kulüp ve BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal galibiyet sevincini soyunma odasında oyuncularla birliktepaylaşırken, Antrenör Taner Demirbaş´ta galibiyeti hak eden taraf olduklarınısöyledi.

Bölgesel Amatör Ligin3.haftasında sahasında İstanbul temsilcisi Büyükçekmece Belediyespor´u konukeden Kdz. Ereğli Belediyespor, sahadan 2-0´lık galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.

İki takımında pozisyonbulmakta zorlandığı karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, 49.dakikadaSezai Kaba´nın golü ile 1-0 öne geçen Kdz. Ereğli Belediyespor, skorla birlikteoyun üstünlüğünü de ele aldı.

55.dakikada sarı kartıbulunan Büyükçekmece Belediyespor kalecisi Savaş, bir pozisyon sonrası alkışlaprotesto edince ikinci sarı kartı da görerek oyundan atıldı.

10 kişi kalan rakibikarşısında 79.dakikada Mert Arabacı ile farkı 2´ye çıkaran eflatun beyazlılarsahadan 2-0´lık galibiyetle ayrıldı.

UYSAL SOYUNMA ODASINDA

Kdz. Ereğli Belediye BaşkanıHüseyin Uysal, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen TarihiKentler Birliği Kayseri Buluşması´nın dönüşünde mücadelenin 2.yarısına yetişti.

Eflatun beyazlıların ikigolünü de ayakta alkışlayan Uysal, karşılaşma sonrası da soyunma odasına inerekgalibiyet sevincine ortak oldu. Uysal oyunculara hitaben yaptığı konuşmada,Sizleri kutluyorum. Bu galibiyeti sonuna kadar hak ettiniz.dedi.

DEMİRBAŞ: GALİBİYETİ HAK ETTİK

Kdz. Ereğli BelediyesporAntrenörü Taner Demirbaş, Büyükçekmece Belediyespor galibiyetini tüm camiayaarmağan etti.

Deplasmanda alınan Çınarlıgalibiyetinin anlam kazanması için bu maçı da kazanmaları gerektiğini söyleyenDemirbaş, Oyuncularım ortaya koydukları mücadele ile galibiyeti ne kadaristediklerini gösterdi.

İkinci yarıya golle başlamakve rakibin 10 kişi kalması bize saha içinde artı bir motivasyon oldu. Dahafarklı kazanabilirdik. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Bizim yanımızda olan vedestekleri ile bizlere güç veren taraftarımıza da teşekkür ediyorum.dedi.

BAL LİGİ´NE BAYRAM ARASI

Bölgesel Amatör Ligde KurbanBayramı nedeniyle önümüzdeki hafta sonu maç oynanmayacak. Antrenör TanerDemirbaş, Cuma günü sabah idmanından sonra oyunculara 3 gün izin verecek. Kdz.Ereğli Belediyespor, izin sonrası 12 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacağıErgene Velimeşe maçı hazırlıklarına başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER